Se dine konverteringer med fysisk salg

Det kan tage 2-7 dage, før du kan se dine konverteringer med fysisk salg i din Google Ads-rapportering. Du kan se konverteringer med fysisk salg i rapporterne "Kampagne", "Annoncegrupper" og "Søgeord". I denne artikel beskrives de mange måder, hvorpå du kan se dine konverteringer med fysisk salg.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Tilgængelighed af rapportering af butikssalg

Rapportering af butikssalg er tilgængelig for følgende kampagnetyper:

• Søg
  • Shopping
  • Video
  • Display
  • Lokal
  • Maksimal effektivitet

Måling af butikssalg understøtter rapportering af konverteringer og visningskonverteringer, hvis annoncøren er kvalificeret til det. Visningskonverteringer rapporteres ikke i kolonnen "Konverteringer" og er kun tilgængelige i kolonnen "Alle konv." eller "Visningskonv." på Google Ads-brugerfladen, alt efter hvordan kontoen er konfigureret.

Gør følgende, hvis du vil have visningskonverteringer inkluderet i kolonnen "Alle konv.":

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Visningskonverteringer for at udvide sektionen, og markér derefter afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder visningskonverteringer fra Displaynetværket og videoannoncer i kolonnerne 'Alle konv.'".

Vejledning

Visning 1: Se en sammenlægning af alle online- og offlinekonverteringer

Hvis du vil se summen af alle online- og offlinekonverteringer (og deres tilhørende værdi), kan du oprette en rapport for at finde alle konverteringer og alle konverteringsværdier. Konverteringer med fysisk salg og den tilhørende konverteringsværdi føjes automatisk til "Alle konv." (Alle konverteringer) og kolonnerne for “Konv.værdi for alle konv.” (Værdi for alle konverteringer) i dine Google Ads-rapporter.

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Klik på Se alle konverteringshandlinger øverst til højre i tabellen.
  5. Klik på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet oven for statistiktabellen.
  6. Vælg Rediger kolonner på rullemenuen.
  7. Hvis du vil redigere kolonner til konverteringshandlinger, skal du bruge søgefeltet til at søge efter Alle konv., Visningskonv. og Konv.værdi for alle konv.
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver mulighed for at føje dem til dine kolonner.

Visning 2: Segmentér efter konverteringer med fysisk salg

Hvis du vil adskille dine konverteringer med fysisk salg og deres konverteringsværdi fra andre konverteringer, der er rapporteret på din Google Ads-konto, kan du oprette et segment i dine rapporter. Inden du går i gang, skal du sikre dig, at du allerede har tilføjet kolonnen "Alle konv.". Kolonnerne "Visningskonv." og "Konv.værdi for alle konv." i dine rapporter.

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Klik på Se alle konverteringshandlinger øverst til højre i tabellen.
  5. Klik på segmenteringsikonet Segment over statistiktabellen.
  6. Vælg Gruppér rækker efter målkategori.
  7. Du kan nu se rækker, der indeholder data for hver konverteringskilde. Se efter konverteringshandlingen "Butikssalg" for at se dine data om butikssalg.

Visning 3: Tilføj rapporteringskolonner for butikssalg (kun for detailhandelsbutikker, restauranter og bilproducenter (OEM'er)/regionale forhandlergrupper, der bruger tilpassede variabler)

En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du tilføjer foruddefinerede tilpassede kolonner for salg via butikken.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold. Klik derefter på Søgeord til Søgenetværket.
  3. Klik på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet oven for statistiktabellen.
  4. Klik på Konverteringer under "Rediger kolonner for kampagner".
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for de ønskede kolonner for butikssalg. De tilgængelige kolonner omfatter:
    • Antal konverteringer med fysisk salg
    • Konverteringsværdi for salg via butikken
    • Raten for besøg til køb for salg via butikken (antal konverteringer ed fysisk salg/antal konv. i form af butiksbesøg)
    • Raten for klik for at købe for salg via butikken (antal konverteringer med fysisk salg/antal interaktioner)
    • Gns. konv. værdi for salg via butikken (konverteringsværdi for salg via butikken/antal konverteringer med fysisk salg)
    • CPA for salg via butikken (pris/antal konverteringer med fysisk salg)
    • ROAS for salg via butikken (konverteringsværdi for salg via butikken/pris)
  6. Klik på Anvend. De valgte kolonner vises nu i dine rapporter.

Visning 4: Tilføj en tilpasset kolonne for butikssalg

Hvis du vil have butikssalg vist i en separat kolonne uden at segmentere dine kampagner, kan du tilføje en tilpasset kolonne i dine rapporter.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold. Klik derefter på Søgeord til Søgenetværket.
  3. Klik på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet oven for statistiktabellen.
  4. Klik på Tilpassede kolonner under "Rediger kolonner for kampagner".
  5. Klik på + Tilpassede kolonner.
  6. I feltet "Navn" skal du indtaste navnet på den nye kolonne. Dette navn vises i overskriften.
  7. I feltet "Beskrivelse" skal du angive en beskrivelse af din kolonne. Den tekst, du indtaster her, vil blive vist, når du holder markøren over "?" ud for kolonnenavnet.
  8. Klik på Kolonne, og klik derefter på rullemenuen Konverteringer.
  9. Klik på menuen Metric, vælg Konverteringer, og vælg derefter Alle konv. eller Visningskonv.
  10. På listen nedenfor skal du klikke på Konverteringer og derefter vælge Konverteringskilde.
  11. Vælg kilden under "Valgt segment": Butikssalg
  12. Klik på Gem. Den nye tilpassede kolonne føjes automatisk til dine kolonner.
  13. Klik på Anvend for at anvende din kolonnetilpasning på statistiktabellen. Hvis du har flere konverteringshandlinger for butikssalg, kan du segmentere efter konverteringsnavne, når du har oprettet den tilpassede kolonne.

Visning 5: Find rapporter over konverteringer med fysisk salg på kontoniveau

Denne rapport er kun tilgængelig på det kontoniveau, hvor du uploader din fil med offlinetransaktioner (enten på en individuel Google Ads-konto eller på en Google Ads-managerkonto).

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Klik på Se alle konverteringshandlinger øverst til højre i tabellen.
  5. Søg efter Butikssalg på listen over konverteringstyper.
  6. (Valgfrit) Klik på filterknappen Filter over statistiktabellen for at begrænse visningen til de konverteringer med butikssalg, der er vigtige for dig (du kan f.eks. filtrere visningen, så den viser aktive handlinger for konverteringer med butikssalg).

Visning 6: Segmentér dine konverteringer med butikssalg efter tilpassede variabler

Du kan vælge at se dine konverteringer med butikssalg og deres konverteringsværdi ved at segmentere efter navnet på den tilpassede variabel ved hjælp af tilpassede variabler, når du bruger måling af butikssalg. Inden du går i gang, skal du sikre dig, at du allerede har tilføjet kolonnerne "Alle konv." og "Konv.værdi for alle konv." i dine rapporter.

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Klik på Se alle konverteringshandlinger øverst til højre i tabellen.
  5. Klik på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet oven for statistiktabellen.
  6. Vælg Rediger kolonner på rullemenuen.
  7. Klik på Konverteringer under "Vælg metrics".
  8. Tilføj en eller flere relevante konverteringskolonner, f.eks. "Alle konv." (Alle konverteringer), "Visningskonv.", "Samlet konverteringsværdi" eller en anden ønsket foruddefineret konverteringskolonne.
  9. Klik på segmenteringsikonet Segment over statistiktabellen.
  10. Vælg Konverteringer og derefter Tilpasset variabel.
  11. Vælg navnet på den ønskede tilpassede variabel på listen.
  12. Du kan nu se rækker med data efter navn på den valgte tilpassede variabel.

Verificer din aktuelle model for værdien af butikssalg

Annoncører kan modtage fuldautomatisk og dynamisk rapportering af værdien af butikssalg, mens andre kan modtage rapportering med dynamisk værdi baseret på uploadede butikstransaktioner. Annoncører, som ikke uploader konsistente data om butikstransaktioner, kan se værdidata baseret på standardindstillinger for konverteringsværdi.

Vejledningen nedenfor kan hjælpe annoncører med at se, hvilken model for butikssalg der blev brugt i en given periode:

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Klik på Se alle konverteringshandlinger øverst til højre i tabellen.
  5. Vælg det ønskede datointerval.
  6. Klik på segmenteringsikonet Segment over statistiktabellen.
  7. Vælg "Gruppér efter målkategori" på rullemenuen.
  8. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet over statistiktabellen.
  9. Vælg Effektivitet, og markér derefter afkrydsningsfeltet for Konv.værdi for alle konv..
  10. På siden Oversigt i statistiktabellen skal du være opmærksom på "Værdi ift. alle konv." handlingen for butikssalg.

Hvis værdien "Værdi ift. alle konv." fra trin 8 matcher standardværdien i trin 11 for det valgte datointerval, blev der genereret data for værdien af butikssalg ved brug af standardværdien. Hvis de 2 værdier ikke matcher, blev dataene om værdien af butikssalg genereret ved hjælp af dataene om værdien i butikken eller den automatiske værdi baseret på, om du uploader data i øjeblikket.

Sådan bruges siden "Diagnostik" for butikssalg

Hvis du har spørgsmål vedrørende rapportering af konvertering med butikssalg på din konto, kan du bruge siden "Diagnostik" til at få den samlede status for rapportering af konvertering med butikssalg. Her kan du finde mere detaljerede oplysninger, f.eks. specifikke problemer på din konto, der kan påvirke rapporteringen af konverteringer med butikssalg. På siden "Diagnostik" kan du også se, om din konto er optimeret til budgivning for konverteringer med butikssalg.

Sådan får du adgang til siden "Diagnostik"

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter på sektionsmenuen.
  3. Klik på Værktøj til rapportredigering.
  4. Klik på sektionen Konverteringer.
  5. Vælg kortet Butiksbesøg.

Bemærk! Du skal have aktiveret konverteringshandlingen "konvertering med butikssalg" på din konto for at få adgang til siden "Diagnostik".

Find ud af, om du er kvalificeret, hvis du ikke har aktiveret konverteringshandlingen "konvertering med butikssalg" på din konto.

Sådan gennemgår du oplysningerne på siden "Diagnostik"

På siden "Diagnostik" for konverteringshandlingen for butikssalg kan du se følgende oplysninger, der kan give dig større indsigt i den aktuelle status for rapporteringen af butikssalg:

• Aktuel status: Her kan du se status for rapportering af butikssalg.
    • I denne sektion kan du også se, hvilken variant af butikssalg der bruges til rapportering af konverteringer:
      • Butikssalg med standardværdi: Denne variant angiver automatisk data for antal konverteringer med butikssalg, forudsat at de relevante grænser overholdes. Den angiver også konverteringsværdi baseret på den standardværdi, annoncøren har angivet.
      • Butikssalg med uploadede dynamiske værdier: Denne variant angiver automatisk antal konverteringer med butikssalg, forudsat at de relevante grænser overholdes. Den angiver også konverteringsværdi baseret på uploadede data for butikstransaktioner. Denne variant skifter til standardværdien, hvis de senest uploadede data ikke opdateres.
      • Butikssalg med automatisk angivelse af dynamiske værdier: Denne variant angiver automatisk antal konverteringer med butikssalg og konverteringsværdi, forudsat at de relevante grænser overholdes.
        • Der angives også konverteringsværdi for salg via butikken med automatisk angivelse af dynamiske værdier baseret på Googles datapartnerskaber.
    • Hvis der i øjeblikket rapporteres konverteringsværdi for konverteringer med butikssalg på din konto baseret på konverteringshandlingens standardværdi, vises den aktuelle standardværdi også i denne sektion.
  • Status for upload af transaktionsdata: I denne sektion kan du se, om der er uploadet transaktionsdata for kontoen inden for den seneste periode på 30 dage.
    • Denne sektion vises kun for annoncører, der er kvalificerede til at uploade data om transaktioner i butikken til deres konto.
    • Annoncører, der uploader data om transaktioner i butikken, skal sikre konsekvent upload og medtage de seneste transaktionsdata, der er registreret inden for de seneste 30 dage (anbefales inden for de seneste 14 dage). Hvis der ikke er nogen kvalificerede transaktionsdata fra de seneste 30 dage, bruger systemet standardværdien for konverteringshandlingen til rapportering om konverteringsværdien for konverteringer med butikssalg.
    • Hvis dine seneste data om butikstransaktioner er mellem 14 og 30 dage gamle, kan du i denne sektion se, hvor mange dage der går, før der skiftes til angivelse af konverteringsværdi baseret på standardværdien for konverteringshandlingen på din konto.
  • Datagrænser for antal konverteringer: Angiver, om der er nok data på kontoen til at opfylde privatlivs- og rapporteringsgrænser for at rapportere antallet af konverteringer med butikssalg. Hvis grænserne ikke er nået på kontoen, er rapportering af butikssalg ikke tilgængelig.
  • Datagrænser for konverteringsværdi: Angiver, om der er nok data på kontoen til at opfylde privatlivs- og rapporteringsgrænser, og rapporterer værdi af butikssalg. Hvis grænserne ikke er nået på kontoen, bruger systemet standardværdien for konverteringshandlingen.

GÅ TILBAGE TIL STARTSIDEN FOR SALG VIA BUTIKKEN