Veure les conversions de vendes a la botiga

Les conversions de vendes a la botiga poden tardar de 2 a 7 dies a mostrar-se als informes de Google Ads. Podeu veure les conversions de vendes a la botiga als informes de campanyes, de grups d'anuncis i de paraules clau. Aquest article explica les diferents maneres de veure les conversions de vendes a la botiga.

Contingut d'aquest article

Disponibilitat dels informes de vendes a la botiga

Els informes de vendes a la botiga estan disponibles per als tipus de campanya següents:

• Cerca
  • Compres
  • Vídeo
  • Display
  • Local
  • Màxim rendiment

El mesurament de vendes a la botiga admet els informes de conversions i els de conversions de visualització completa, si es compleixen els requisits. No es recull informació sobre les conversions de visualització completa a la columna "Conversions". Aquestes conversions només estan disponibles a les columnes "Totes les conv." o "Conv. de visualització completa" a la interfície d'usuari (IU) de Google Ads en funció de la configuració del compte.

Si voleu que les conversions de visualització completa s'incloguin a la columna "Totes les conv.":

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Configuració.
  4. Feu clic a Conversions de visualització completa per desplegar la secció i, tot seguit, marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou les conversions de visualització completa de la Xarxa de Display i dels anuncis de vídeo a les columnes Totes les conv.".

Instruccions

Visualització 1: veure un conjunt agregat de totes les conversions en línia i fora de línia

Per veure la suma de totes les conversions en línia i fora de línia (i el seu valor associat), podeu crear un informe que mostri totes les conversions i tots els valors de conversió. Tant les conversions de vendes a la botiga com el valor de conversió s'afegeixen automàticament a les columnes "Totes les conv." (Totes les conversions) i "Valor de totes les conv." (Valor de totes les conversions) als informes de Google Ads.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. A la part superior dreta de la taula, feu clic a Mostra totes les accions de conversió.
  5. Feu clic a la icona Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  6. Al menú desplegable, seleccioneu Modifica les columnes.
  7. Per modificar les columnes de les accions de conversió, feu servir la barra de cerca per trobar les columnes Totes les conv., Conv. de visualització completa i Valor de totes les conv.
  8. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat de cada opció per afegir-les a les columnes.

Visualització 2: segmentar per conversions de vendes a la botiga

Per separar les conversions de vendes a la botiga i el seu valor de conversió d'altres conversions sobre les quals s'ha informat al compte de Google Ads, podeu crear un segment als informes. Abans de començar, assegureu-vos d'haver afegit les columnes "Totes les conv.", "Conv. de visualització completa" i "Valor de totes les conv." als informes.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. A la part superior dreta de la taula, feu clic a Mostra totes les accions de conversió.
  5. Feu clic a la icona de segment Segment que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  6. Seleccioneu Agrupa les files segons Categoria de l'objectiu.
  7. Veureu files amb dades per cada font de conversió. Cerqueu l'acció de conversió "Vendes a la botiga" per trobar les dades de vendes a la botiga.

Visualització 3: afegir columnes d'informes per a les vendes a la botiga (només per a empreses que siguin comerços al detall, restaurants i OEM d'automoció o grups de concessionaris d'automòbils regionals que utilitzin variables personalitzades)

GIF animat que mostra com es poden afegir columnes personalitzades predefinides per a les vendes a la botiga.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut. A continuació, feu clic a Paraules clau de cerca.
  3. Feu clic a la icona Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  4. A "Modifiqueu les columnes de les campanyes", feu clic a Conversions.
  5. Marqueu la casella que hi ha al costat de la columna de vendes a la botiga que vulgueu. Les columnes disponibles són les següents:
    • Recompte de conv. de vendes a la botiga
    • Valor de conv. de vendes a la botiga
    • Ràtio de visites amb compra de les vendes a la botiga (Recompte de conv. de vendes a la botiga / Recompte de conv. de visites a la botiga)
    • Ràtio de clics amb compra de les vendes a la botiga (Recompte de conv. de vendes a la botiga / Interaccions).
    • Valor de conv. mitjà de vendes a la botiga (Valor de conv. de vendes a la botiga / Recompte de conv. de vendes a la botiga).
    • CPA de vendes a la botiga (Cost / Recompte de conv. de vendes a la botiga).
    • ROAS de vendes a la botiga (Valor de conv. de vendes a la botiga / Cost).
  6. Feu clic a Aplica. Les columnes seleccionades es mostraran als vostres informes.

Visualització 4: afegiu una columna personalitzada per a les vendes a la botiga

Per veure les vendes a la botiga en una columna independent sense segmentar les campanyes, afegiu una columna personalitzada als informes.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut. A continuació, feu clic a Paraules clau de cerca.
  3. Feu clic a la icona Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  4. A "Modifiqueu les columnes de les campanyes", feu clic a Columnes personalitzades.
  5. Feu clic a + Columnes personalitzades.
  6. Escriviu el nom de la columna nova al camp "Nom". El nom es mostrarà a la capçalera.
  7. Escriviu la descripció de la columna al camp "Descripció". Aquest text es mostrarà sempre que passeu el cursor per sobre del signe "?" que hi ha al costat del nom de la columna.
  8. Feu clic a Columna i, tot seguit, al menú desplegable Conversions.
  9. Feu clic al menú Mètrica, seleccioneu Conversions i, després, Totes les conv. o Conv. de visualització completa.
  10. A la llista que es mostra a sota, feu clic a Conversions i, tot seguit, seleccioneu Font de conversió.
  11. A "Segment seleccionat", trieu la font: Vendes a la botiga.
  12. Feu clic a Desa. La nova columna personalitzada s'afegirà automàticament a la resta de columnes.
  13. Feu clic a Aplica per aplicar la personalització de les columnes a la taula d'estadístiques. Si teniu diverses accions de conversió de vendes a la botiga, podeu segmentar-les pels noms de conversió un cop hàgiu creat la columna personalitzada.

Visualització 5: veure els informes de conversions de vendes a la botiga al nivell de compte

Aquest informe només està disponible al nivell del compte en què pengeu el fitxer de transaccions fora de línia (ja sigui un compte de Google Ads individual o un compte de gestor de Google Ads).

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. A la part superior dreta de la taula, feu clic a Mostra totes les accions de conversió.
  5. Cerqueu Vendes a la botiga a la llista de tipus de conversió.
  6. (Opcional) Feu clic al botó de filtre Filtra que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques per limitar la visualització a les conversions de vendes a la botiga que us interessen (per exemple, podeu filtrar la visualització perquè es mostrin les accions de conversió de vendes a la botiga actives).

Visualització 6: segmentar les conversions de vendes a la botiga per variables personalitzades

Podeu optar per veure les conversions de vendes a la botiga i el seu valor de conversió segmentant-les pels noms de les variables personalitzades. Feu servir variables personalitzades amb el seu mesurament de vendes a la botiga. Abans de començar, assegureu-vos d'haver afegit les columnes "Totes les conv." i "Valor de totes les conv." als informes.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. A la part superior dreta de la taula, feu clic a Mostra totes les accions de conversió.
  5. Feu clic a la icona Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  6. Al menú desplegable, seleccioneu Modifica les columnes.
  7. A "Selecciona les mètriques", feu clic a Conversions.
  8. Afegiu una o diverses columnes de conversió rellevants, com ara "Totes les conv.", "Conv. de visualització completa", "Valor de totes les conv." o qualsevol altra columna de conversió predefinida.
  9. Feu clic a la icona de segment Segment que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  10. Seleccioneu Conversions i, a continuació, Variable personalitzada.
  11. Seleccioneu el nom de la variable personalitzada que vulgueu de la llista.
  12. Veureu files amb dades desglossades segons el nom de la variable personalitzada seleccionada.

Verificar el model actual de valor de vendes a la botiga

És possible que alguns anunciants rebin informes de valors de vendes a la botiga totalment automàtics i dinàmics, mentre que d'altres rebin informes de valors dinàmics basats en les transaccions a la botiga que s'hagin penjat. Els anunciants que no pengin dades de transaccions a la botiga coherents podran veure dades de valors basades en una configuració de valor de conversió predeterminada.

Els passos següents poden ajudar els anunciants a entendre quin model de vendes a la botiga s'ha utilitzat durant un període de temps determinat:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. A la part superior dreta de la taula, feu clic a Mostra totes les accions de conversió.
  5. Seleccioneu l'interval de dates que vulgueu.
  6. Feu clic a la icona de segment Segment que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  7. Al menú desplegable, seleccioneu "Agrupa les files segons Categoria de l'objectiu".
  8. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  9. Seleccioneu Rendiment i, tot seguit, feu clic a la casella de selecció Valor de totes les conv.
  10. A la taula d'estadístiques de la pàgina Resum, reviseu i apunteu el valor que s'indica a "Valor / totes les conv." per a l'acció de vendes a la botiga.

Per a l'interval de dates seleccionat, si el valor que s'indica a "Valor / totes les conv." identificat al pas 8 coincideix amb el valor predeterminat del pas 11, vol dir que les dades de valors de vendes a la botiga s'han generat a partir del valor predeterminat. Si els dos valors no coincideixen, vol dir que les dades de valors de vendes a la botiga s'han generat mitjançant dades de valors automàtics o de valors a la botiga en funció de si actualment pengeu dades.

Utilitzar la pàgina "Diagnòstic" per a les vendes a la botiga

Si teniu preguntes sobre els informes de conversions de vendes a la botiga del vostre compte, utilitzeu la pàgina "Diagnòstic" per conèixer l'estat general dels informes de conversions de vendes a la botiga. Aquí hi trobareu informació més detallada, com ara problemes concrets del compte que poden estar afectant els informes de conversions de vendes a la botiga. La pàgina "Diagnòstic" també indica si actualment el vostre compte està optimitzat per fer ofertes per conversions de vendes a la botiga.

Com es pot accedir a la pàgina "Diagnòstic"

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Editor d'informes.
  4. Feu clic a la secció Conversions.
  5. Seleccioneu la targeta Visita a la botiga.

Nota: per accedir a la pàgina "Diagnòstic", el compte ha de tenir l'acció de conversió de vendes a la botiga.

Si no teniu l'acció de conversió de vendes a la botiga al vostre compte, esbrineu si compliu els requisits per tenir-la.

Com es pot revisar la pàgina "Diagnòstic"

La pàgina "Diagnòstic" de l'acció de conversió de vendes a la botiga ofereix la informació següent per ajudar els anunciants a entendre millor l'estat actual dels informes de vendes a la botiga:

• Estat actual: indica l'estat dels informes de vendes a la botiga.
    • Aquesta secció també menciona la variant de vendes a la botiga que s'utilitza per proporcionar informes de conversions:
      • Vendes a la botiga amb valor predeterminat: aquesta variant proporciona recomptes automàtics de conversions de vendes a la botiga sempre que es mantinguin els llindars rellevants. També proporciona un valor de conversió basat en el valor predeterminat definit per l'anunciant.
      • Vendes a la botiga amb valors dinàmics penjats: aquesta variant proporciona recomptes automàtics de conversions de vendes a la botiga sempre que es mantinguin els llindars rellevants. També proporciona un valor de conversió basat en les pujades de transaccions a la botiga. Aquesta variant canviarà al valor predeterminat si no es mantenen les dades recents mitjançant les pujades.
      • Vendes a la botiga amb valors dinàmics automàtics: aquesta variant proporciona recomptes automàtics de conversions de vendes a la botiga i un valor de conversió sempre que es mantinguin els llindars rellevants.
        • Les vendes a la botiga amb valors dinàmics automàtics també proporcionen un valor de conversió basat en partenariats de dades de Google.
    • Si el vostre compte informa actualment sobre el valor de conversió de vendes a la botiga en funció del valor predeterminat de l'acció de conversió, aquesta secció també mostrarà el valor predeterminat actual.
  • Estat de la pujada de transaccions: indica si el compte ha penjat dades de transaccions corresponents als 30 darrers dies.
    • Aquesta secció només es mostra per als anunciants que compleixen els requisits per penjar dades de transaccions a la botiga al seu compte.
    • Els anunciants que pengin dades de transaccions a la botiga s'han d'assegurar de fer-ho de manera regular i d'incloure-hi les dades de transaccions recents corresponents als 30 darrers dies (l'opció recomanada és incloure les corresponents als 14 darrers dies). Si no hi ha dades de transaccions aptes dels 30 darrers dies, el sistema utilitzarà el valor predeterminat de l'acció de conversió per informar sobre el valor de conversió de vendes a la botiga.
    • Si les dades de les transaccions a la botiga recents tenen entre 14 i 30 dies d'antiguitat, aquesta secció us indicarà el nombre de dies que falten abans que el compte proporcioni un valor de conversió basat en el valor de l'acció predeterminat.
  • Llindars de dades del recompte de conversions: indica si el compte té prou dades per assolir els llindars de privadesa i d'informes per informar sobre els recomptes de conversió de vendes a la botiga. Si el compte no supera els llindars, no hi haurà cap informe de vendes a la botiga disponible.
  • Llindars de dades del valor de conversió: indica si el compte té prou dades per assolir els llindars de privadesa i d'informes, així com per informar sobre els valors de vendes a la botiga. Si el compte no supera els llindars, el sistema utilitzarà el valor predeterminat de l'acció de conversió.

TORNA A LA PÀGINA D'INICI DE VENDES A LA BOTIGA