Virheellinen hintatarjousstrategian tyyppi

Jos hintatarjousstrategian tyyppi on virheellinen, sinun on valittava uusi hintatarjousstrategia, jotta mainoksesi voivat näkyä. Muuten kampanjan mainokset lakkaavat näkymästä siihen saakka, että valitset hyväksyttävän hintatarjousstrategian.

Miksi hintatarjousstrategian tyyppi on virheellinen?

Hintatarjousstrategia voi olla virheellinen kolmesta eri syystä:

• Kampanjassa on käytetty Google Adsin hallinnoijan tilin (Oma asiakaskeskus ‐tilin) omistamaa portfoliostrategiaa, ja kampanjan ja hallinnoijan tilin välinen linkitys on poistettu.
  • Hallinnoijan omistamaa portfoliostrategiaa käyttävä kampanja kopioidaan ja liitetään tilille, jota ei ole linkitetty samaan hallinnoijaan.
  • Olet aiemmin valinnut hintatarjousstrategian, joka ei ole enää käytettävissä.

Hintatarjousstrategian tyypin katsominen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Valitsemasi hintatarjousstrategian tyyppi kertoo, kuinka haluat asettaa mainostesi hintatarjoukset.

Huom. Jos haluat mieluummin käyttää vasemman reunan navigaatiopaneelia, klikkaa Google Ads ‐tilin vasemmasta yläkulmasta Vaihda näkymä.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa taulukon yläpuolella olevaa sarakekuvaketta Kuva Google Ads ‐sarakekuvakkeesta ja valitse "Muokkaa sarakkeita".
  4. Valitse Määritteet-kohdasta "Hintatarjousstrategian tyyppi".
  5. Klikkaa Käytä. Hintatarjousstrategian tyyppi ‑sarake on nyt näkyvissä.

Lisätietoa Hintatarjousstrategian tyyppi ‑sarakkeessa näkyvistä hintatarjousstrategioista on Automaattiset hintatarjoukset ‑artikkelissa.

Virheellisen hintatarjousstrategian tyypin korjaaminen

Jos hintatarjousstrategia on virheellinen, sinun on valittava uusi strategia, jotta kampanjasi mainokset voivat näkyä.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa tilastotaulukon yläpuolella olevaa suodatinpainiketta Suodata.
  4. Valitse Attribuutit ja valitse Hintatarjousstrategian tyyppi.
  5. Valitse Virheellinen.
  6. Klikkaa Käytä.
  7. Valitse muokattava kampanja. Klikkaa Muokkaa ja valitse sitten "Muuta hintatarjousstrategiaa".
  8. Valitse uusi hintatarjousstrategia avattavasta valikosta.
  9. Klikkaa Käytä.