Ugyldig budstrategitype

Hvis din budstrategitype vises som ugyldig, skal du vælge en ny budstrategi for at begynde at køre annoncer. Ellers stopper kampagnen med at blive vist, indtil der er tildelt en gyldig budstrategi.

Årsager til, at din budstrategitype er ugyldig

Din budstrategi kan vises som ugyldig af 3 årsager:

• Når kampagnen er en del af en porteføljebudstrategi, der ejes af en Google Ads-managerkonto (MCC), og tilknytningen til managerkontoen fjernes
  • Hvis du kopierer og indsætter en kampagne, der tilhører en porteføljebudstrategi, som ejes af en managerkonto, på en konto, der ikke er knyttet til den samme managerkonto
  • Du har tidligere valgt en budstrategi, der ikke længere er tilgængelig

Se din budstrategitype

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Din budstrategitype er den måde, som du har valgt at angive bud for dine annoncer på.

Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  1. Klik på ikonet Kampagner på din Google Ads-konto Campaigns Icon.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet over tabellen, og vælg "Rediger kolonner".
  4. Vælg "Budstrategitype" under "Attributter".
  5. Klik på Anvend. Du kan nu se kolonnen "Budstrategitype".

Du kan få flere oplysninger om de budgivningsstrategier, der findes i kolonnen "Budstrategitype", under Om automatisk budgivning.

Ret en ugyldig budstrategitype

Hvis din budstrategi er ugyldig, skal du vælge en ny budstrategi, før din kampagne er kvalificeret til at blive vist.

1. Klik på ikonet Kampagner på din Google Ads-konto Campaigns Icon.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Klik på filterknappen Filter over statistiktabellen.
  4. Vælg Attributter og derefter Budstrategitype.
  5. Klik på Ugyldig.
  6. Klik på Anvend.
  7. Vælg den kampagne, du vil ændre. Klik på Rediger, og vælg derefter "Skift budstrategi".
  8. Vælg en ny budstrategi på rullemenuen.
  9. Klik på Anvend.