Tipus d'estratègia d'oferta no vàlid

Si el tipus d'estratègia d'oferta es mostra com a no vàlid, haureu de seleccionar una estratègia d'ofertes nova per començar a publicar anuncis. Si no ho feu, la campanya deixarà de difondre's fins que no s'assigni una estratègia d'oferta vàlida.

Motius pels quals el tipus d'estratègia d'oferta no és vàlid

L'estratègia d'oferta pot mostrar-se com a no vàlida per tres motius:

• Si la campanya formava part d'una estratègia d'oferta de cartera propietat d'un compte de gestor de Google Ads (MCC) i el compte de gestor s'ha desenllaçat.
  • Si copieu una campanya que pertany a una estratègia d'oferta de cartera propietat d'un gestor i l'enganxeu en un compte que no està enllaçat al mateix gestor.
  • Si heu seleccionat una estratègia d'oferta que ja no està disponible.

Veure el tipus d'estratègia d'oferta

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

El tipus d'estratègia d'oferta és la manera com decidiu definir les ofertes per als vostres anuncis.

Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes i, després, a Campanyes.
  3. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha sobre la taula i, tot seguit, seleccioneu "Modifica les columnes".
  4. A "Atributs", seleccioneu "Tipus d'estratègia d'oferta".
  5. Feu clic a Aplica. Ara podreu veure la columna "Tipus d'estratègia d'oferta".

Per obtenir més informació sobre les estratègies d'ofertes que podeu veure a la columna "Tipus d'estratègia d'oferta", llegiu l'article Sobre les ofertes automàtiques.

Corregir un tipus d'estratègia d'oferta no vàlid

Si l'estratègia d'oferta no és vàlida, haureu de seleccionar una de nova perquè la campanya sigui apta per difondre's.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes i, després, a Campanyes.
  3. Feu clic al botó de filtre Filtra que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  4. Seleccioneu Atributs i, a continuació, Tipus d'estratègia d'oferta.
  5. Feu clic a No és vàlida.
  6. Feu clic a Aplica.
  7. Seleccioneu la campanya en què voleu fer canvis. Feu clic a Edita i, a continuació, seleccioneu "Canvia l'estratègia d'oferta".
  8. Al menú desplegable, trieu una altra estratègia d'oferta.
  9. Feu clic a Aplica.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now