For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvordan administrerer jeg Fitbit-profilen min?

Du kan tilpasse Fitbit-profilen din og styre informasjonen du deler med vennene dine. Hvis du har flyttet Fitbit til Google-kontoen din, administrerer du profilinnstillingene i Google-kontoen. Du finner mer informasjon i hjelpeartikkelen for Google-kontoer.

Hvem kan se personopplysningene mine på Fitbit?

Da du først opprettet Fitbit-kontoen din, ble personopplysningene dine satt til privat som standard:

• Fødselsdag (hvis du logger på med Fitbit-påloggingen din)

• Kjønn, høyde og vekt

• Posisjon

• Venner

• Merker

• Pågående skritt, distanse og etasjer

Når du legger til en venn eller blir med i en gruppe på Fitbit, er din gjennomsnittlige daglige skrittelling og ditt visningsnavn og profilbilde synlig for venner og andre gruppemedlemmer. Opplysningene dine i Om meg samt datoen da du ble med i Fitbit er synlig for vennene dine.

Du kan kontrollere hvem som kan se personopplysningene dine i personverninnstillingene.

Hvordan administrerer jeg personverninnstillingene mine på Fitbit?

Fitbit-appen

Hvis du logger på med Google-kontoen din
  1. Trykk på I dag-fanen , og trykk på profilbildet ditt.
  2. Trykk på Fitbit-innstillingerSosialt og delingPersonvern.
  3. Trykk på hvert element for å se gjennom eller justere personverninnstillingene.
  4. Trykk på Lagre.
Hvis du logger på med Fitbit-påloggingen din
  1. Trykk på I dag-fanen  og trykk på innstillinger-ikonet .
  2. Trykk på Sosialt og delingPersonvern.
  3. Trykk på hvert element for å se gjennom eller justere personverninnstillingene.
  4. Trykk på Lagre.

Fitbit.com-dashbordet

1. Gå til fitbit.com-dashbordet og klikk på innstillinger-ikonet Innstillinger.
  2. Klikk på Personvern.
  3. Se gjennom og juster personverninnstillingene for hvert element.
Hva er Fitbit-visningsnavnet mitt?

Visningsnavnet er navnet vennene dine ser når de ser på Fitbit-profilen din, når du sender dem en melding, eller ved andre samhandlinger i Fellesskap-fanen i Fitbit-appen.

Du kan også velge et brukernavn som vennene dine vil se i stedet for det ekte navnet ditt.

Hvordan endrer jeg navnet eller brukernavnet mitt?

Fitbit-appen

1. Trykk på Deg-fanen .
  2. Trykk på flisen med navnet ditt.
  3. Trykk på Visningsnavn.
  4. Under Rediger navn trykker du på navnet eller brukernavnet du vil endre, og legger inn endringene.
  5. Trykk på Lagre.

Fitbit.com-dashbordet

1. Gå til fitbit.com-dashbordet og klikk på innstillinger-ikonet Innstillinger.
  2. Under Navn endrer du navnet.
  3. Klikk på Send.
Vær oppmerksom på at du kun kan endre navnet eller brukernavnet ditt én gang i løpet av 60 dager, og du kan kun angi brukernavn med Fitbit-appen. Kontakt kundestøtte for å endre navnet dersom det inneholder en stavefeil eller du ikke godkjente navneendringen.
Hvordan endrer jeg fødselsdato, kjønn, høyde eller vekt?

Fitbit-appen

1. Trykk på Deg-fanen .
  2. Trykk på flisen med navnet ditt.
  3. Trykk på informasjonen du vil endre og gjør endringene.
  4. Trykk på Lagre.
Merk: Hvis du flyttet Fitbit til Google-kontoen din, må du oppdatere fødselsdagen i kontoprofilen din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Google-hjelpeartikkelen.

Fitbit.com-dashbordet

1. Gå til fitbit.com-dashbordet og klikk på innstillinger-ikonet Innstillinger.
  2. Finn informasjonen du ønsker å endre og gjør endringene.
  3. Klikk på Send.
Hvordan oppdaterer jeg e-postadressen som er knyttet til Fitbit-kontoen min?

Fitbit-appen

1. Trykk på I dag-fanen , og trykk på innstillinger-ikonet øverst til venstre.
  2. Trykk på Kontoinnstillinger  Endre e-post.
  3. I boksene Ny e-post og Bekreft ny e-post skriver du inn den e-postadressen du vil bruke.
  4. I boksen Bekreft passord skriver du inn passordet til Fitbit-kontoen.
  5. Trykk på Endre og følg instruksjonene på skjermen.
  6. Trykk på Bekreft e-posten din i e-posten du fikk, for å fullføre oppdateringen.
Merk: Hvis du flyttet Fitbit til Google-kontoen din, må du oppdatere e-postadressen i kontoprofilen din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Google-hjelpeartikkelen.

Fitbit.com-dashbordet

1. Gå til fitbit.com-dashbordet og klikk på tannhjulikonet Innstillinger.
  2. Ved siden av den nåværende e-postadressen klikker du på Endre e-postadresse.
  3. I boksene Ny e-post og Bekreft ny e-post skriver du inn den e-postadressen du vil bruke.
  4. I boksen Passordet ditt skriver du inn passordet til Fitbit-kontoen.
  5. Trykk på Bekreft e-posten din i e-posten du fikk, for å fullføre oppdateringen.
Hvis du ikke husker passordet ditt, kan du se Hvordan endrer eller tilbakestiller jeg Fitbit-passordet mitt? Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postkontoen som er knyttet til Fitbit-kontoen og du ikke husker passordet ditt, må du opprette en ny konto.
Hvordan ser jeg datoen da jeg ble med i Fitbit?

Fitbit-appen

1. Trykk på Deg-fanen . Datoen du ble med, vises under navnet ditt.
  2. Trykk på navnet ditt Personlig.
  3. Sveip opp for å se datoen du ble med.

Fitbit.com-dashbordet

1. Gå til fitbit.com-dashbordet og klikk på profilbildet ditt.
  2. Under Personlig informasjon finner du datoen du ble med.
Hvordan legger jeg til eller endrer Fitbit-profilbildet?

Fitbit-appen

1. Trykk på Deg-fanen .
  2. Under Fellesskap-fanen trykker du på VennerDeg.
  3. Trykk på kameraikonet ved siden av det nåværende profilbildet ditt.
  4. Ta et nytt bilde eller velg et eksisterende. Velg en avatar hvis du har en Fitbit-barnekonto.
  5. Lagre bildet.

Fitbit.com-dashbordet

1. Gå til fitbit.com-dashbordet og klikk på profilbildet ditt.
  2. Klikk på Endre profilbilde eller Last opp bilder.
  3. Velg et nytt bilde.
Hvordan legger jeg til eller endrer forsidebildet i Fitbit-appen?
  1. Trykk på Deg-fanen .
  2. Under Fellesskap-fanen trykker du på VennerDeg.
  3. Trykk på kameraikonet ved siden av det nåværende forsidebildet ditt.
  4. Ta en nytt bilde eller velg et eksisterende.
  5. Lagre bildet.
Hvem kan se hvor mange skritt jeg går hver dag i gjennomsnitt?
Vennene dine og andre medlemmer i grupper du har blitt med i, kan som standard se gjennomsnittlig antall skritt du har gått. Administrer hvem som kan se antall skritt du har gått, i personverninnstillingene.

Fitbit-appen

Hvis du logger på med Google-kontoen din
  1. Trykk på I dag-fanen , og trykk på profilbildet ditt.
  2. Trykk på Fitbit-innstillingerSosialt og delingPersonvernAntall skritt hver dag i gjennomsnitt.
  3. Juster hvem som kan se skrittellingen din.
Hvis du logger på med Fitbit-påloggingen din
  1. Trykk på I dag-fanen  og trykk på innstillinger-ikonet .
  2. Trykk på Sosialt og delingPersonvernAntall skritt hver dag i gjennomsnitt.
  3. Juster hvem som kan se skrittellingen din.

Fitbit.com-dashbordet

1. Gå til fitbit.com-dashbordet og klikk på tannhjulikonet  Innstillinger.
  2. Klikk på Personvern.
  3. Under Statistikk finner du Antall skritt hver dag i gjennomsnitt.
  4. Klikk på pilen for å justere hvem som kan se skrittellingen din.
Kan jeg dele posisjonen min?

Del hvor du bor med Fitbit-vennene dine eller alle Fitbit-brukere.

Vær oppmerksom på at selv om du angir posisjonen din på profilen din, endres ikke språkinnstillingen for Fitbit-kontoen eller tiden på Fitbit-enheten. Du finner mer informasjon om hvordan du endrer språket i Fitbit-kontoen under Hvordan endrer jeg språket på Fitbit? Du finner mer informasjon om hvordan du endrer tiden på Fitbit-enheten under Hvordan endrer jeg klokkeslettet på Fitbit-enheten?

Fitbit-appen

1. Trykk på Deg-fanen .
  2. Trykk på flisen med navnet ditt.
  3. Trykk på Posisjon.
  4. Velg landet ditt, og trykk på Lagre.

Fitbit.com-dashbordet

1. Gå til fitbit.com-dashbordet og klikk på innstillinger-ikonet Innstillinger.
  2. Under Land velger du landet du bor i. Hvis du bor i USA, kan du også velge hvilken by og delstat du bor i. Under Delstat velger du delstaten du bor i, og under By skriver du inn navnet på byen din.
  3. Klikk på Send.
Hvem kan se vennelisten min?
Du kan styre hvem som kan se vennelisten din:

Fitbit-appen

>Hvis du logger på med Google-kontoen din
  1. Trykk på I dag-fanen , og trykk på profilbildet ditt.
  2. Trykk på Fitbit-innstillingerSosialt og delingPersonvernMine venner.
  3. Endre innstillingen for å justere hvem som kan se vennelisten din.
  4. Trykk på Lagre.
Hvis du logger på med Fitbit-påloggingen din
  1. Trykk på I dag-fanen  og trykk på innstillinger-ikonet .
  2. Trykk på Sosialt og delingPersonvernMine venner.
  3. Endre innstillingen for å justere hvem som kan se vennelisten din.
  4. Trykk på Lagre.

Fitbit.com-dashbordet

1. Gå til fitbit.com-dashbordet og klikk på innstillinger-ikonet Innstillinger.
  2. Klikk på Personvern.
  3. Under Personlig informasjon finner du Mine venner.
  4. Klikk på pilen for å justere hvem som kan se vennene dine.
Hvordan fjerner eller blokkerer jeg venner?

Fitbit-appen

1. Trykk på Deg-fanen .
  2. Under Fellesskap-fanen trykker du på Venner.
  3. Trykk på vennen du vil slette eller blokkere for å gå til profilen deres.
  4. På profilen deres trykker du på de tre prikkene.
    • ​Hvis du vil fjerne en venn, trykker du på Fjern venn.
    • Hvis du vil blokkere en venn, trykker du på Blokker bruker.

Hvis du vil fjerne blokkeringen av en bruker, går du til Fitbit-innstillinger Sosialt og deling Blokkerte brukere og velger brukeren du vil fjerne blokkeringen for.