For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvordan kobler jeg Fitbit til en annen app?

Koble Fitbit til en annen app for å dele data.

Hvis du har en Android-telefon, kan du administrere helse-, trenings- og velværedataene dine på ett sted i Health Connect. Med denne appen kan du koble til og synkronisere helse- og treningsappene dine, inkludert Fitbit. Du finner mer informasjon om hvordan du bruker Health Connect i Fitbit-appen, her: Hvordan bruker jeg Health Connect i Fitbit-appen?

Vis alt Skjul alt

Hvordan kobler jeg Fitbit til andre apper uten å bruke Health Connect?
  1. Logg på kontoen din i appen eller på nettstedet til et selskap som tilbyr Fitbit-integrering, slik som MyFitnessPal eller Runkeeper.
  2. Finn alternativet for å koble til en annen konto under «Apper» eller «Koble til».
  3. Følg veiledningen på skjermen, og logg på Fitbit når du blir bedt om det.
Strava
  1. Gå til strava.fitbit.com, og klikk på Koble til.
  2. Logg på Strava-kontoen din.
  3. Du må gi Strava tilgang til å koble til Fitbit når du blir bedt om det, og deretter følge veiledningen på skjermen.

Fitbit-aktivitetene vises på Strava, og løpeturer og sykkelturer som spores med Strava, legges til i den daglige Fitbit-statistikken din. Hvis du vil eksportere GPS-data fra Fitbit til Strava, kan du se her: Hvordan eksporterer jeg Fitbit-dataene mine?

Merk at følgende aktivitetstyper ikke synkroniseres med Strava:

• Aktiviteter uten GPS
  • Tidligere aktiviteter som ikke ble sporet av Strava
  • Dupliserte aktiviteter (dersom du allerede har registrert en aktivitet med Strava, synkroniseres ikke Fitbit-aktiviteter som finner sted på samme tid)
Når du har koblet sammen kontoene for Fitbit og Strava, kan det hende du ser at sidene beregner dataene for treningsøktene forskjellig. Du finner mer informasjon i Stravas artikkel om beregning av kalorier.
WeightWatchers

I USA, Canada og Storbritannia kan du koble Fitbit til en WeightWatchers-konto. Når Fitbit-dataene synkroniseres med WeightWatchers, konverteres de automatisk til WeightWatchers-aktivitetspoeng.

1. I WeightWatchers-appen trykker du på profilikonet øverst til høyre  trykk på tannhjulikonet.
  2. Trykk på AktivitetsinnstillingerEnhet. Vær oppmerksom på at WeightWatchers bare lar deg koble én enhet til kontoen din. Hvis du allerede har koblet en enhet til WeightWatchers-kontoen din, trykker du på Koble fra.
  3. Trykk på Ingen enheter er tilkobletFitbit.
  4. Trykk på Fortsett for å koble til Fitbit-kontoen din.

Slik kobler du til Fitbit på WeightWatchers-nettstedet på datamaskinen:

1. Logg på WeightWatchers-kontoen din, og klikk på profilikonet øverst til høyre Innstillinger.
  2. Rull ned til Aktivitet og klikk på Enhet. Vær oppmerksom på at WeightWatchers bare lar deg koble én enhet til kontoen din. Hvis du allerede har koblet en enhet til WeightWatchers-kontoen din, klikker du på Koble fra.
  3. Klikk på Fitbit for å koble til kontoene dine.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kobler til en Fitbit-enhet, kan du gå til weightwatchers.com. Kontakt WeightWatchers hvis du trenger hjelp med feilsøking:

IFTTT
  1. Gå til ifttt.com/fitbit og klikk på Koble til.
  2. Følg veiledningen på skjermen for å koble Fitbit sammen med IFTTT-kontoen, og velg hvilke Fitbit-data IFTTT kan få tilgang til.

Når Fitbit-kontoen og IFTTT-kontoen er koblet sammen, slår du på mini-apper for å spore målene for trening og søvn, få sunnere vaner og synkronisere treningsdataene med andre tjenester.

Withings
  1. Gå til fitbit.com/weight/withings og klikk på Start Withings Connection Wizard.
  2. Følg veiledningen på skjermen for å koble sammen kontoene.

Når Fitbit- og Withings-kontoene er koblet sammen, vises den daglige Withings-vekten og målingene av fettprosent automatisk i Fitbit-kontoen.

Hvordan administrerer jeg apper som er koblet til Fitbit?
Fitbit-appen
Hvis du logger på med Google-kontoen din
  1. På I dag-fanen  i Fitbit-appen trykker du på profilbildet ditt  Fitbit-innstillinger.
  2. I Dine data i Fitbit trykker du på Administrer tilgang til kontoen  Administrer tilknyttede apper.
  3. Logg på kontoen din.
  4. Trykk på Opphev tilgangen for å koble en app fra kontoen din.
Hvis du logger på med Fitbit-påloggingen din
  1. På I dag-fanen  i Fitbit-appen trykker du på innstillingsikonet .
  2. I Dine data i Fitbit trykker du på Administrer tilgang til kontoen  Administrer tilknyttede apper.
  3. Logg på kontoen din.
  4. Trykk på Opphev tilgangen for å koble en app fra kontoen din.
fitbit.com
  1. Gå til fitbit.com-oversikten, og klikk på tannhjulikonet InnstillingerApper.
  2. Klikk på Opphev tilgangen for å koble en app fra kontoen din.

Merk:

Data som deles med tredjepartsutviklere, reguleres av utviklerens personvernregler og vilkår for bruk. Fitbit kan ikke fjerne informasjon de lagrer etter at du har gitt dem tilgang til Fitbit-dataene dine. Du kan når som helst oppheve tilgangen en app har, i appinnstillingene.

Apper som lages av tredjepartsutviklere, må overholde vilkårene for bruk av API. Hvis du mener at en app ikke følger disse retningslinjene, kan du kontakte brukerstøtteteamet vårt her: dev.fitbit.com/build/reference/web-api/help. Når en tredjepartsapp ber om tillatelse til å få tilgang til eller endre Fitbit-dataene dine, oppgir den hvilke typer data den ønsker tilgang til. Disse tillatelsene representerer spesifikke Fitbit API-forespørsler som appen vil kunne utføre på dine vegne.

Du finner mer informasjon om hvordan du kan utvikle din egen tredjepartsapp, på dev.fitbit.com.

Hvordan feilsøker jeg apper som er koblet til Fitbit?
  1. Sørg for at Fitbit-enheten synkroniseres med kontoen din. Du finner informasjon om feilsøking her: Hvorfor synkroniseres ikke Fitbit-enheten min?
  2. Koble appen fra kontoen din. Du finner veiledning her: Hvordan administrerer jeg apper som er koblet til Fitbit?
  3. Koble appen til kontoen din på nytt. Du finner veiledning her: Hvordan kobler jeg Fitbit til andre apper?

Hvis du har problemer med å synkronisere Fitbit med en annen app, kan du kontakte utvikleren av appen.