For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hva bør jeg gjøre hvis jeg mister Fitbit-enheten min?

Hvis du mister Fitbit-enheten, prøv tipsene under for å finne den igjen. Hvis du har Fitbit Inspire 2, kan du bruke Tile-appen for å finne enheten.

Hvis du trenger mer hjelp til å bruke Tile-funksjonen  på Inspire 2, kan du gå til hjelpesiden for Tile.

Hvordan kan jeg finne en mistet Fitbit-enhet?
  • Sjekk Fitbit-appen for å se sist enheten din ble synkronisert. Hvis den nylig ble synkronisert, er den mest sannsynlig i nærheten av telefonen din.

• Ta med deg telefonen din til området der du tror at du mistet enheten og prøv å synkronisere. Hvis enheten synkroniseres, er den i nærheten.

• Prøv å bruke en Bluetooth-lokaliseringsapp for å hjelpe deg med å finne enheten. Hvis du bruker iPhone, kan du prøve LightBlue Explorer. Hvis du bruker Android, kan du prøve Bluetooth Finder.

Hvordan bruker jeg Tile på Fitbit Inspire 2?
Gå til thetileapp.com/fitbit for å finne ut mer om Tile.
Hvordan konfigurerer jeg Tile på Inspire 2?
  1. Sørg for at Tile-appen er installert på Inspire 2. Hvis du ikke ser Tile-appen på armbåndet, må du installere den:
    1. Ha armbåndet i nærheten og åpne Fitbit-appen, trykk på I dag-fanen  Enheter bildet av enheten din.
    2. Trykk på Apper .
    3. Trykk på TileInstallerInstaller.
  2. På telefonen din laster du ned og installerer Tile-appen fra ett av disse stedene:
  3. Åpne Tile-appen på telefonen din. Hvis du har en Tile-konto, trykk på Logg på og logg på kontoen din. Hvis du ikke har en Tile-konto:
    1. Trykk på Kom i gang bla ned og trykk på FitbitNeste.
    2. Opprett en konto, og trykk på Registrerdeg.
    3. Bekreft e-postadressen din.
    4. Følg instruksjonene på skjermen for å gi Tile tilgang til Bluetooth- og stedstjenester på telefonen din.
  4. Trykk på egg til en flis.
  5. Under Aktiveren Tile-aktivert Enhet, blar du ned og trykker på Fitbit Neste.
  6. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere Tile på Inspire 2. Når du blir bedt om det, trykker du på hakemerket på Inspire 2-skjermen for å fullføre aktiveringen.

Hvis du har problemer, kan du gå til hjelpesiden for Tile.

Merk at Tile kun er tilgjengelig på visse språk på dette tidspunktet.

Hvordan finner jeg Inspire 2 med Tile-appen på telefonen min?
  1. Åpne Tile-appen på telefonen.
  2. Trykk på Inspire 2Finn. Hvis Tile-appen finner armbåndet ditt, vibrerer det.
  3. Når du finner armbåndet, trykker du på Ferdig i Tile-appen på telefonen din.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese hjelpesiden for Tile.

Hva bør jeg gjøre hvis Inspire 2 ikke er nær telefonen min?

Hvis armbåndet ikke er i nærheten, kan du se Posisjonshistorikk eller slå på alternativet om varsel når armbåndet registreres på Tile-nettverket.

HVORDAN KAN JEG FINNE INSPIRE 2-ARMBÅNDET MITT VED BRUK AV KARTET?

1. Åpne Tile-appen på telefonen din.
  2. Trykk på Inspire 2Posisjonshistorikk. Armbåndets siste kjente posisjon vises på kartet, i tillegg til forrige dato og klokkeslett armbåndet og telefonen din var sammenkoblet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese hjelpesiden til Tile.

HVORDAN KAN TILE-APPEN VARSLE MEG HVIS DEN REGISTRERER ARMBÅNDET MITT PÅ NETTVERKET?

1. Åpne Tile-appen på telefonen din.
  2. Trykk på Inspire 2-flisen.
  3. Trykk på Varsle når den registreres og bekreft. Når en annen bruker kommer innenfor området til armbåndets rekkevidde, får du et varsel, og armbåndets plassering oppdateres anonymt i Tile-appen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese hjelpesiden for Flis.

Hvordan finner jeg telefonen min med Tile-funksjonen på Inspire 2?
  1. Åpne Tile-appen på Inspire 2 .
  2. Trykk på Finn telefonen min. Telefonen din vibrerer og ringer hvis den ligger i nærheten, selv om varsler er dempet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese hjelpesiden til Tile.

Hvordan deaktiverer jeg Tile-funksjonen på Inspire 2?
  1. Med Inspire 2 i nærheten trykker du på Inspire 2-flisen i Tile-appen.
  2. Bla ned og trykk på Flere alternativerTilbakestillTilbakestill. Når Tile-funksjonen deaktiveres på Fitbit-enheten din, ser du en bekreftelsesmelding i Tile-appen.

IHvis Tile-appen ikke kan koble til Fitbit-enheten din, ser du en melding med et alternativ om å deaktivere Tile-funksjonen   på Fitbit-enheten permanent. Hvis du vil deaktivere Tile-funksjonen permanentpå denne enheten, trykker du på Deaktiver Tile. Hvis du vil deaktivere Tile-funksjonen midlertidig, trykker du på Avbryt og følger feilsøkingstrinnene på skjermen eller prøver igjen.

Hvis du ikke kan fjerne Tile fra enheten din ved å deaktivere den i Tile-appen på telefonen din:

1. Slett Inspire 2. Du finner instruksjoner under Hvordan sletter jeg Fitbit-enheten?
  2. Konfigurer Inspire 2 igjen og koble den til Fitbit-appen. Du finner instruksjoner under Hvordan konfigurerer jeg en Fitbit-enhet?

Hvis du vil konfigurere Tile  igjen, se Hvordan konfigurerer jeg Tile på Inspire 2?

Hvordan deaktiverer jeg Tile-funksjonen på Inspire 2 permanent?

Hvis du mister Fitbit-enheten og ønsker å deaktivere Tile permanent  på Fitbit-enheten din:

1. Trykk på Inspire 2-flisen i Tile-appen på telefonen din.
  2. Bla ned og trykk på Flere alternativerTilbakestill. Det vises en melding med et alternativ om å deaktivere Tile-funksjonen permanent  på Fitbit-enheten din.
  3. Trykk på Deaktiver Tile.