Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Det visas olika uppgifter på klockan och telefonen

Klockan och telefonen synkroniseras när de är anslutna till Wi-Fi. Om olika uppgifter visas på klockan och telefonen kan du behöva vänta tills de synkroniseras.

Tips! Synkroniseringen görs bara ibland så att batteriet räcker längre.

Tvinga fram synkronisering av klockan och telefonen

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på telefonen.
  2. Tryck på Loggbok längst ned.
  3. Tryck på Synkronisera Synkronisera högst upp.

Kontrollera att klockan och telefonen kan synkroniseras

Fitness fungerar bara på smartklockor med Wear OS.

1. Se till att Bluetooth är aktiverat på telefonen.
  2. Kontrollera att klockan och telefonen är anslutna till varandra. Läs mer om hur du ansluter till Wear OS-klockor.
  3. Se till att telefonen är ansluten till Wi-Fi

Använda samma konto på klockan och telefonen

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på telefonen.
  2. Tryck på Profil längst ned. Det konto som du loggade in med visas.
  3. Svep nedåt från skärmens överkant på klockan.
  4. Tryck på Inställningar  följt av Anpassning följt av Konton. Det konto som du loggade in med visas.
  5. Om det inte är samma loggar du in på samma konto på båda enheterna. Läs om hur du byter konto på klockan.