Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Näen kellossa eri tiedot kuin puhelimessa

Kello ja puhelin synkronoidaan, kun ne ovat yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Jos kellossa näkyvät tiedot eivät vastaa puhelimen tietoja, sinun täytyy ehkä odottaa niiden synkronointia.

Vinkki: Synkronointi tapahtuu vain ajoittain ja auttaa akkua kestämään pidempään.

Kellon ja puhelimen synkronoinnin pakottaminen

1. Avaa puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Päiväkirja.
  3. Valitse yläreunasta Synkronoi Synkronoi.

Kellon ja puhelimen synkronoitavuuden varmistaminen

Fit toimii vain älykelloilla, joissa on Wear OS.

1. Pidä Bluetooth päällä puhelimessa.
  2. Varmista, että kellosi ja puhelimesi on yhdistetty toisiinsa. Katso lisätietoja yhteyden muodostamisesta Wear OS ‑kelloihin.
  3. Pidä puhelin yhdistettynä Wi-Fi-verkkoon.

Saman tilin käyttäminen kellolla ja puhelimella

1. Avaa puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili. Näet tilin, jolla kirjauduit sisään.
  3. Pyyhkäise kellon näytön yläreunasta alaspäin.
  4. Valitse Asetukset  ja sitten Muokkaus ja sitten Tilit. Näet tilin, jolla kirjauduit sisään.
  5. Jos ne eivät ole samat, kirjaudu sisään samalle tilille molemmilla laitteilla. Katso, miten kellon tili vaihdetaan.