Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Administrer tillatelsene Google Fit har

Når du slår på visse tillatelser, kan Google Fit spore aktivitetene dine på en bedre måte og gi deg bedre informasjon om trening og aktiviteter. Hvis du for eksempel mister en enhet, kan du endre Google Fit-innstillingene på den enheten fra en annen enhet.

Slå på sporing av fysisk aktivitet

Når du slår på aktivitetssporing, kan Fit registrere aktiviteter som skritt og repetisjoner.

Hvis du slår dette av, kan ikke Google Fit spore aktiviteten din automatisk. Du finner bare informasjon om aktivitet du skriver inn manuelt, eller som spores av en tilkoblet app.

1. Åpne Innstillinger-appen på Android-telefonen.
  2. Trykk på Apper og varsler og så Google Fit Google Fit.
  3. Trykk på Tillatelser og så Fysisk aktivitet og så  Tillat.
  4. Åpne Google Fit Google Fit.
  5. Trykk på Profil nederst.
  6. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst.
  7. Under «Sporingsinnstillinger» slår du Spor aktivitetene dine på eller av.

Endre posisjonssporing

Google Fit kan bruke posisjonen din til å spore aktiviteter som løping og sykling på en bedre måte og vise deg kart over aktiviteten din. Hvis du slår dette av, kan ikke Google Fit bruke posisjonen din til å spore aktivitet.
Viktig: Fit lagrer ikke posisjonsdata for barn under 13 år (eller den gjeldende aldersgrensen i landet ditt).
  1. Åpne Innstillinger-appen på Android-telefonen.
  2. Trykk på Apper og varsler og så Google Fit Google Fit.
  3. Trykk på Tillatelser og så Posisjon.
  4. Velg hvordan du vil spore posisjonen din:
    • Tillat eller Tillat hele tiden: Google Fit sporer posisjonen din selv når appen ikke er åpen. På denne måten kan Google Fit automatisk spore aktivitet som når du går en tur.
    • Bare tillat når appen brukes: Google Fit bruker bare posisjonen din etter at du har åpnet appen. På denne måten sporer Google Fit bare posisjonen når du velger det.
    • (Bare for Android 11) Spør hver gang: Google Fit ber om tillatelse til å spore posisjonen din hver gang du bruker appen.
    • Avvis: Slår posisjonssporing helt av. Hopp over de neste fire trinnene hvis du velger dette alternativet.
  5. Åpne Google Fit Google Fit på telefonen.
  6. Trykk på Profil nederst.
  7. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst.
  8. Under «Sporingsinnstillinger» velger du hvordan du vil spore posisjonen din, og slår noen av disse innstillingene på eller av:
    • Spor aktivitetene dine
    • Bruk posisjonen din
    • Inkluder kart for alle aktiviteter
Tips: På telefoner som kjører Android 11: Hvis du ikke har slått på sporing av fysisk aktivitet, og du ikke bruker appen på 90 dager, går Google Fit tilbake til Avvis. I så fall bruker ikke Google Fit posisjonen din til å spore aktivitet.

Slett tillatelser for dataene dine

1. Åpne Google Fit-appen Google Fit på Android-telefonen din.
  2. Trykk på Profil og så Innstillinger Innstillinger og så Slett datatillatelser for Fit.
  3. For å kontrollere datalagringen, slå av eller på
    • Lagre data om vitale tegn, for eksempel
      • puls
      • hvilepuls
      • pustefrekvens
      • blodsukker
      • oksygenmetning
      • temperatur
      • blodtrykk
    • Lagre data om syklussporing

Tips:

• Endringer av datatillatelsene påvirker videre sporing av dataene dine. For å slette tidligere data, slett dataene dine fra Google Fit.
  • Når du sletter dataene dine for aktivitet, søvn eller veiledet pusting, slettes også relaterte oppføringer fra dagboken din.

Endre kameratillatelser

1. Åpne Google Fit-appen Google Fit på Android-telefonen din.
  2. Trykk på Profil og så Innstillinger Innstillinger og så Administrer datatillatelser for Fit.
  3. Slå Lagre data om vitale tegn på eller av.

Endre innstillinger på andre enheter

Endre tillatelser for Google Fit på en Wear OS-klokke
Hvis du bruker Google Fit på en Wear OS-klokke, kan du slå av sporing av aktiviteter og posisjon på klokken.

Slå av aktivitetssporing

1. Hvis skjermen er dimmet ned, trykker du på den for å vekke klokken.
  2. Åpne Google Fit Google Fit.
  3. Rull og trykk på Innstillinger og så Fit-konto.
  4. Trykk på Logg av.

Slå av sporing av posisjon

Viktig: Fit lagrer ikke posisjonsdata for barn under 13 år (eller den gjeldende aldersgrensen i landet ditt).
  1. Hvis skjermen er dimmet ned, trykker du på den for å vekke klokken.
  2. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  3. Trykk på Innstillinger og så Apper og varsler og så Apptillatelser og så Systemapper.
  4. Finn og trykk på Google Fit Google Fit.
  5. Slå av Posisjon.
Endre tillatelser for Google Fit på en annen enhet
  1. Åpne Google Fit Google Fit på telefonen.
  2. Trykk på Profil nederst.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst.
  4. Trykk på Innstillinger for andre enheter under «Sporingsinnstillinger».
  5. Velg enheten.
    • Hvis du velger en Android-enhet: Under «Spor aktiviteten din» eller «Bruk posisjonen din» trykker du på Slå av og så Slå av.
    • Hvis du velger en iOS-enhet: Under «Koble Google Fit til Helse-appen» trykker du på Koble fra og så Koble fra.