Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Google Fitin käyttölupa-asetusten muuttaminen

Kun annat tietyt luvat, Google Fit voi seurata liikkumistasi paremmin ja antaa sinulle tarkempaa tietoa kuntoilustasi ja liikkumisestasi. Jos esimerkiksi kadotat laitteesi, voit muuttaa kyseisen laitteen Google Fit ‑asetuksia toiselta laitteelta.

Google Fitin käyttölupien muuttaminen

Google Fit voi käyttää Applen Terveys-sovelluksen seurantadataa saadakseen tarkemman kuvan liikkumisestasi. Voit koska vain laittaa nämä asetukset päälle tai pois päältä.
  1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit iPhonella.
  2. Valitse alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Liikunnan seuranta Terveys-sovelluksella.
  5. Ota Yhdistä Google Fit ja Terveys-sovellus käyttöön.
  6. Avaa Terveys-sovellus.
  7. Valitse Google Fit Google Fit.
  8. Laita päälle datatyypit, joita haluat Google Fitin käyttävän.

Datalupien poistaminen

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Profiili ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Ylläpidä Fitin datalupia.
  3. Voit ylläpitää datan tallennustilaa laittamalla näitä päälle tai pois päältä:
    • Elintoimintodatan tallentaminen, esim.
      • Syke
      • Leposyke
      • Hengitystiheys
      • Verensokeri
      • Happisaturaatio
      • Ruumiinlämpö
      • Verenpaine
    • Tallenna kierron seurantadataa

Vinkkejä:

• Datalupien muutokset vaikuttavat datan seurantaan jatkossa. Jos haluat poistaa aiempaa dataa, poista se Google Fitistä.
  • Kun poistat dataa toiminnasta, unesta tai ohjatusta hengityksestä, myös siihen liittyvät päiväkirjamerkinnät poistetaan.

Muiden laitteiden asetusten muuttaminen

Google Fitin käyttölupien muuttaminen Wear OS ‑kellolla
Jos käytät Google Fitiä Wear OS ‑kellolla, voit laittaa liikkumisen ja sijainnin seurannan pois päältä kellolla.

Liikkumisen seurannan lopettaminen

1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla.
  2. Avaa Google Fit Google Fit.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Asetukset ja sitten Fit-tili.
  4. Valitse Kirjaudu ulos.

Sijainnin seurannan lopettaminen

Tärkeää: Fit ei tallenna sijaintitietoja alle 13-vuotiaista (tai maakohtaista ikärajaa nuoremmista).
  1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla.
  2. Pyyhkäise näytön yläreunasta alaspäin.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Sovellusluvat ja sitten Järjestelmäsovellukset.
  4. Etsi ja valitse Google Fit Google Fit.
  5. Laita Sijainti pois päältä.
Google Fitin lupien muuttaminen toisella laitteella
  1. Avaa puhelimella Google Fit Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Seurantavalinnat-kohdasta Muihin laitteisiin liittyvät asetukset.
  5. Valitse laite.
    • Jos valitsit Android-laitteen: Valitse Seuraa liikkumista‑ tai Käytä sijaintiasi ‑kohdassa Poista käytöstä ja sitten Poista käytöstä.
    • Jos valitsit iOS-laitteen: Valitse Yhdistä Google Fit Terveys-appiin ‑kohdasta Katkaise yhteys ja sitten Katkaise yhteys.

Muita lähteitä