Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Google Fitin käyttölupa-asetusten muuttaminen

Kun annat tietyt luvat, Google Fit voi seurata liikkumistasi paremmin ja antaa sinulle tarkempaa tietoa kuntoilustasi ja liikkumisestasi. Jos esimerkiksi kadotat laitteesi, voit muuttaa kyseisen laitteen Google Fit ‑asetuksia toiselta laitteelta.

Liikkumisen seurannan aloittaminen

Kun laitat liikkumisen seurannan päälle, Fit voi havaita askeleita, toistoja ja muuta liikkumista.

Jos poistat tämän valinnan, Google Fit ei voi automaattisesti seurata liikkumistasi. Löydät vain liikkumistiedot, jotka lisäät manuaalisesti tai joita liitetty sovellus seuraa.

1. Avaa Android-puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Google Fit Google Fit.
  3. Valitse Luvat ja sitten Liikkuminen ja sitten Salli.
  4. Avaa Google Fit Google Fit.
  5. Valitse alareunasta Profiili.
  6. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  7. Laita Seurantavalinnat-kohdasta Seuraa liikkumistasi päälle tai pois päältä.

Sijainnin seurannan muuttaminen

Sijaintitietojesi avulla Google Fit voi seurata juoksemista, pyöräilyä ja muuta liikkumista paremmin ja näyttää sinulle karttoja liikkumisestasi. Jos poistat tämän valinnan, Google Fit ei voi seurata liikkumistasi sijaintitietojen avulla.
Tärkeää: Fit ei tallenna sijaintitietoja alle 13-vuotiaista (tai maakohtaista ikärajaa nuoremmista).
  1. Avaa Android-puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Google Fit Google Fit.
  3. Valitse Luvat ja sitten Sijainti.
  4. Valitse, miten haluat sovelluksen seuraavan sijaintiasi:
    • Salli tai Salli aina: Google Fit seuraa sijaintiasi, vaikka sovellus ei olisi auki. Näin Google Fit voi automaattisesti seurata liikkumista, kuten kävelylenkkejä.
    • Salli vain, kun sovellus on käytössä: Google Fit käyttää sijaintitietojasi vain sovelluksen avaamisen jälkeen. Näin voit itse päättää, milloin Google Fit seuraa sijaintiasi.
    • (Vain Android 11) Kysy aina: Google Fit pyytää lupaa sijaintisi seurantaan joka kerta, kun käytät sovellusta.
    • Estä: Sijainnin seuranta laitetaan kokonaan pois päältä. Jos valitset tämän vaihtoehdon, ohita seuraavat neljä vaihetta.
  5. Avaa puhelimella Google Fit Google Fit.
  6. Valitse alareunasta Profiili.
  7. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  8. Valitse Seurantavalinnat-kohdasta haluamasi sijainnin seuranta ja laita osa näistä asetuksista päälle tai pois päältä:
    • Seuraa liikkumistasi
    • Käytä sijaintiasi
    • Sisällytä kartat kaikkeen liikkumiseen
Vinkki: Jos fyysisen aktiivisuuden seuranta ei ole Android 11 ‑puhelimissa päällä, etkä käytä sovellusta 90 päivään, Google Fit palauttaa asetukseksi Estä eikä käytä sijaintiasi liikkumisen seurantaan.

Datalupien poistaminen

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit Android-puhelimellasi.
  2. Valitse Profiili ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Ylläpidä Fitin datalupia.
  3. Voit ylläpitää datan tallennustilaa laittamalla näitä päälle tai pois päältä:
    • Elintoimintodatan tallentaminen, esim.
      • Syke
      • Leposyke
      • Hengitystiheys
      • Verensokeri
      • Happisaturaatio
      • Ruumiinlämpö
      • Verenpaine
    • Tallenna kierron seurantadataa

Vinkkejä:

• Datalupien muutokset vaikuttavat datan seurantaan jatkossa. Jos haluat poistaa aiempaa dataa, poista se Google Fitistä.
  • Kun poistat dataa toiminnasta, unesta tai ohjatusta hengityksestä, myös siihen liittyvät päiväkirjamerkinnät poistetaan.

Kameran lupien muuttaminen

1. Avaa Android-puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse Profiili ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Ylläpidä Fitin datalupia.
  3. Laita Tallenna elintoimintodataa päälle tai pois päältä.

Muiden laitteiden asetusten muuttaminen

Google Fitin käyttölupien muuttaminen Wear OS ‑kellolla
Jos käytät Google Fitiä Wear OS ‑kellolla, voit laittaa liikkumisen ja sijainnin seurannan pois päältä kellolla.

Liikkumisen seurannan lopettaminen

1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla.
  2. Avaa Google Fit Google Fit.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Asetukset ja sitten Fit-tili.
  4. Valitse Kirjaudu ulos.

Sijainnin seurannan lopettaminen

Tärkeää: Fit ei tallenna sijaintitietoja alle 13-vuotiaista (tai maakohtaista ikärajaa nuoremmista).
  1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla.
  2. Pyyhkäise näytön yläreunasta alaspäin.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Sovellusluvat ja sitten Järjestelmäsovellukset.
  4. Etsi ja valitse Google Fit Google Fit.
  5. Laita Sijainti pois päältä.
Google Fitin lupien muuttaminen toisella laitteella
  1. Avaa puhelimella Google Fit Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Seurantavalinnat-kohdasta Muihin laitteisiin liittyvät asetukset.
  5. Valitse laite.
    • Jos valitsit Android-laitteen: Valitse Seuraa liikkumista‑ tai Käytä sijaintiasi ‑kohdassa Poista käytöstä ja sitten Poista käytöstä.
    • Jos valitsit iOS-laitteen: Valitse Yhdistä Google Fit Terveys-appiin ‑kohdasta Katkaise yhteys ja sitten Katkaise yhteys.

Muita lähteitä