Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Administrer tillatelsene Google Fit har

Når du slår på visse tillatelser, kan Google Fit spore aktivitetene dine på en bedre måte og gi deg bedre informasjon om trening og aktiviteter. Hvis du for eksempel mister en enhet, kan du endre Google Fit-innstillingene på den enheten fra en annen enhet.

Endre tillatelser for Google Fit

For å spore aktiviteter på en nøyaktig måte kan Google Fit bruke data som spores med Helse-appen fra Apple. Du kan når som helst slå disse innstillingene på eller av.
  1. Åpne Google Fit-appen Google Fit på iPhone.
  2. Trykk på Profil nederst.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst.
  4. Trykk på Spor aktivitetene dine med Helse.
  5. Slå på Koble Google Fit til Helse-appen.
  6. Åpne Helse-appen.
  7. Trykk på Google Fit Google Fit.
  8. Slå på datatypene du vil at Google Fit skal bruke.

Slett tillatelser for dataene dine

1. Åpne Google Fit-appen Google Fit på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Profil og så Innstillinger Innstillinger og så Slett datatillatelser for Fit.
  3. For å kontrollere datalagringen, slå av eller på
    • Lagre data om vitale tegn, for eksempel
      • puls
      • hvilepuls
      • pustefrekvens
      • blodsukker
      • oksygenmetning
      • temperatur
      • blodtrykk
    • Lagre data om syklussporing

Tips:

• Endringer av datatillatelsene påvirker videre sporing av dataene dine. For å slette tidligere data, slett dataene dine fra Google Fit.
  • Når du sletter dataene dine for aktivitet, søvn eller veiledet pusting, slettes også relaterte oppføringer fra dagboken din.

Endre innstillinger på andre enheter

Endre tillatelser for Google Fit på en Wear OS-klokke
Hvis du bruker Google Fit på en Wear OS-klokke, kan du slå av sporing av aktiviteter og posisjon på klokken.

Slå av aktivitetssporing

1. Hvis skjermen er dimmet ned, trykker du på den for å vekke klokken.
  2. Åpne Google Fit Google Fit.
  3. Rull og trykk på Innstillinger og så Fit-konto.
  4. Trykk på Logg av.

Slå av sporing av posisjon

Viktig: Fit lagrer ikke posisjonsdata for barn under 13 år (eller den gjeldende aldersgrensen i landet ditt).
  1. Hvis skjermen er dimmet ned, trykker du på den for å vekke klokken.
  2. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  3. Trykk på Innstillinger og så Apper og varsler og så Apptillatelser og så Systemapper.
  4. Finn og trykk på Google Fit Google Fit.
  5. Slå av Posisjon.
Endre tillatelser for Google Fit på en annen enhet
  1. Åpne Google Fit Google Fit på telefonen.
  2. Trykk på Profil nederst.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst.
  4. Trykk på Innstillinger for andre enheter under «Sporingsinnstillinger».
  5. Velg enheten.
    • Hvis du velger en Android-enhet: Under «Spor aktiviteten din» eller «Bruk posisjonen din» trykker du på Slå av og så Slå av.
    • Hvis du velger en iOS-enhet: Under «Koble Google Fit til Helse-appen» trykker du på Koble fra og så Koble fra.