Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Fitness fungerar inte på klockan

Om klockan inte registrerar din aktivitet kan du ändra vissa inställningar på klockan och telefonen.

Uppdatera Google Fitness-appen och Wear OS-appen

1. Öppna Play Butik-appen Google Play på Android-telefonen.
  2. Tryck på menyn Meny följt av Mina appar och spel.
  3. Uppdatera Wear OS-appen Wear OS by Google och Google Fitness-appen Google Fitness om de inte är uppdaterade.

Använda samma konto på klockan och telefonen

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på telefonen.
  2. Tryck på Profil längst ned. Det konto som du loggade in med visas.
  3. Svep nedåt från skärmens överkant på klockan.
  4. Tryck på Inställningar  följt av Anpassning följt av Konton. Det konto som du loggade in med visas.
  5. Om det inte är samma loggar du in på samma konto på båda enheterna. Läs om hur du byter konto på klockan.

Kontrollera att Fitness har rätt behörigheter

Google Fitness fungerar bäst på klockan när den har rätt behörigheter, till exempel platsregistrering, registrering av fysisk aktivitet och pulsmätning. Läs mer om hur du ändrar behörigheter för Fitness.