No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Fit no funciona al rellotge

Si el rellotge no fa un seguiment de la teva activitat, pots canviar algunes opcions de configuració del rellotge i del telèfon.

Actualitzar les aplicacions Google Fit i Wear OS

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Play Store Google Play.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Els meus jocs i aplicacions.
  3. Actualitza les aplicacions Wear OS Wear OS by Google i Google Fit Google Fit si no ho estan.

Utilitzar el mateix compte al rellotge i al telèfon

1. Al telèfon, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil. Es mostrarà el compte amb què has iniciat la sessió.
  3. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla del rellotge.
  4. Toca Configuració  i, a continuació, Personalització i, a continuació, Comptes. Es mostrarà el compte amb què has iniciat la sessió.
  5. Si no coincideixen, inicia la sessió amb el mateix compte en tots dos dispositius. Obtén informació sobre com pots canviar de compte al rellotge.

Comprovar que Fit té els permisos adequats

Google Fit funciona millor al rellotge quan té els permisos adequats. Això inclou el seguiment de la ubicació, de l'activitat física i de la freqüència cardíaca. Obtén informació sobre com pots canviar els permisos de Fit.