Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Data från min träningsapp sparas inte i Fitness

Alla appar fungerar inte med Google Fitness. Om data från någon av dina träningsappar inte sparas i Fitness kan det bero på att apparna inte är kompatibla. Titta på listan över appar som är kompatibla med Fitness. Om appen finns med på listan men ändå inte fungerar kan du testa stegen nedan.

Kontrollera appanslutningar

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-telefon.
  2. Tryck på Profil  följt av Inställningar Inställningar följt av Hantera anslutna appar.
  3. Du hittar en lista över appar som är ansluta till Google Fitness genom att trycka på nedåtpilen Rullgardinsmeny följt av Google Fitness-appar och -enheter.

Appar som inte finns med på listan är inte anslutna till Fitness. Läs mer om hur du ansluter appar till Fitness.

Kontrollera träningsappens behörigheter

Viktigt! Inställningarna varierar beroende på Android-enhet. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer.

1. Öppna inställningarna Inställningar på en Android-telefon.
  2. Tryck på Appar och aviseringar följt av Appinformation.
  3. Tryck på appen du vill ansluta följt av Behörigheter.
  4. Bevilja alla nekade behörigheter.

Läs mer om behörigheter i Google Fitness.

Återställa anslutning till Google Fitness

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-telefon.
  2. Tryck på Profil följt av Inställningar Inställningar följt av Hantera anslutna appar.
  3. Du hittar en lista över appar som är ansluta till Google Fitness genom att trycka på nedåtpilen Rullgardinsmeny följt av Alla appar och enheter.
  4. Om du inte längre vill att information ska delas mellan Fitness och en annan app trycker du på den appen följt av Koppla från följt av Koppla från.
  5. Anslut appen igen.