Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Fit ei tallenna dataa liikuntasovelluksestani

Kaikki sovellukset eivät välttämättä toimi Google Fitin kanssa. Jos Fit ei tallenna dataa toisesta käyttämästäsi liikuntasovelluksesta, se voi johtua siitä, että sovellukset eivät ole yhteensopivia. Katso kaikki Fitin kanssa toimivat sovellukset. Jos sovellus on mainittu luettelossa, mutta ei toimi, kokeile alla olevia ohjeita.

Sovellusyhteyksien tarkistaminen

1. Avaa Android-puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse Profiili  ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Ylläpidä yhdistettyjä sovelluksia.
  3. Jos haluat nähdä kaikki Google Fitiin yhdistetyt sovellukset, valitse alanuoli Avausnuoli ja sitten Google Fit ‑sovellukset ja ‑laitteet.

Jos sovellusta ei ole mainittu luettelossa, sitä ei ole yhdistetty Fitiin. Katso, miten voit yhdistää sovelluksia Fitiin.

Liikuntasovelluksen pääsyoikeuksien tarkistaminen

Tärkeää: Asetukset vaihtelevat Android-laitteen mukaan. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä laitteen valmistajaan.

1. Avaa Android-puhelimella Asetukset Asetukset .
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Sovelluksen tiedot.
  3. Kosketa yhdistettävää sovellusta ja sitten Pääsyoikeudet.
  4. Ota käyttöön oikeudet, jotka eivät ole käytössä.

Lue lisää Google Fitin pääsyoikeuksista.

Google Fit ‑yhteyksien nollaaminen

1. Avaa Android-puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse Profiili ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Ylläpidä yhdistettyjä sovelluksia.
  3. Jos haluat nähdä kaikki Google Fitiin yhdistetyt sovellukset, valitse alanuoli Avausnuoli ja sitten Kaikki sovellukset ja laitteet.
  4. Jos haluat lopettaa tietojen jakamisen Fitin ja toisen sovelluksen välillä, valitse sovellus ja sitten Katkaise yhteys ja sitten Katkaise yhteys.
  5. Yhdistä sovellus uudelleen.