Notificació

No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Fit no emmagatzema les dades de la meva aplicació de fitnes

No totes les aplicacions funcionen amb Google Fit. Si Fit no desa les dades d'una de les teves aplicacions de fitnes, pot ser que no siguin compatibles. Consulta una llista d’aplicacions compatibles amb Fit. Si l'aplicació és a la llista però no funciona, prova els passos que s'indiquen a continuació.

Comprovar les connexions d'aplicacions

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. Toca Perfil i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Gestiona les apps connectades.
  3. Per cercar la llista d'aplicacions connectades a Google Fit, toca la fletxa avall Fletxa de menú desplegable i, a continuació, Aplicacions i dispositius de Google Fit.

Si una aplicació no és a la llista, vol dir que no està connectada a Fit. Obtén informació sobre com pots connectar aplicacions a Fit.

Comprovar els permisos de l'aplicació de fitnes

Important: les opcions de configuració varien en funció del dispositiu Android. Per obtenir més informació, contacta amb el fabricant del dispositiu.

1. Al telèfon Android, obre Configuració Configuració.
  2. Toca Aplicacions i notificacions i, a continuació, Informació de les aplicacions.
  3. Toca l'aplicació que vulguis connectar i, a continuació, Permisos.
  4. Activa els permisos que estiguin denegats.

Obtén més informació sobre els permisos de Google Fit.

Restablir les connexions de Google Fit

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. Toca Perfil i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Gestiona les apps connectades.
  3. Per cercar la llista d'aplicacions connectades a Google Fit, toca la fletxa avall Fletxa de menú desplegable i, a continuació, Totes les aplicacions i dispositius.
  4. Per deixar de compartir informació entre Fit i una altra aplicació, toca l'aplicació i, a continuació, Desconnecta i, a continuació, Desconnecta.
  5. Torna a connectar l'aplicació.

Articles relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda