Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Waar Google Fit-gegevens vandaan komen

Als je Google Fit opent, zie je mogelijk informatie uit andere fitness-apps op je telefoon. Je kunt controleren welke apps gegevens delen met Fit en apps ontkoppelen waarvoor je dat niet wilt.

Google Fit loskoppelen van de Gezondheid-app

1. Open de Gezondheid-app op je iPhone.
  2. Ga bovenaan naar je profiel.
  3. Tik onder 'Privacy' op Apps en dan Google Fit.
    • Als je de toegang tot een specifiek gegevenstype wilt beheren, schakel je elk type in of uit in de lijst 'Sta Google Fit toe om gegevens te lezen'.
    • Als je de toegang tot alle gegevens wilt stoppen, tik je bovenaan op Schakel alle categorieën uit.