Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Hoe delen met gekoppelde apps werkt met je Google Fit-gegevens

Koppel andere apps aan Google Fit om al je fitnessgegevens op één plaats te hebben en Google Fit als het invoerpunt voor je fitnessgegevens te gebruiken. Je kunt zelf bepalen welke gegevens worden gedeeld met apps van derden die je aan Google Fit koppelt.

Hoe gekoppelde apps werken

Je bepaalt zelf of Google Fit gegevens deelt met andere apps. Gekoppelde apps vallen onder beleidsregels waardoor ze je Google Fit-gegevens niet mogen delen met databrokers of resellers.

Je kunt bekijken tot welke typen gegevens apps toegang krijgen als je ze aan Google Fit koppelt. Ook kun je op elk gewenst moment apps ontkoppelen.

Hoe we je gegevens beschermen

Je Google Fit-gegevens worden beveiligd opgeslagen op de servers van Google en worden tijdens de overdracht versleuteld. Als je je apparaat kwijtraakt of wijzigt, wordt er een back-up van je gegevens op de servers van Google gemaakt.

Je kunt ervoor kiezen je Google Fit-gegevens te delen met andere apps. Gekoppelde apps kunnen om toegang tot je Google Fit-gegevens vragen, maar je bepaalt zelf tot welke soorten gegevens andere apps toegang hebben en je kunt de toegang op elk gewenst moment intrekken.

Jij hebt de controle

Je kunt kiezen welke gegevens Google Fit deelt met andere apps. Je kunt er ook op elk gewenst moment voor kiezen je Google Fit-gegevens niet te delen met andere apps. Je kunt de apps die aan Google Fit zijn gekoppeld, ontkoppelen van je Google-account via internet of mobiel.

Je kunt op elk gewenst moment je gegevens verwijderen. Hiermee worden de gegevens in de Gezondheid-app van Apple niet verwijderd.

1. Open Google Fit Google Fit.
  2. Tik onderaan op Profiel.
  3. Tik bovenaan op Instellingen Instellingen.
  4. Tik onder 'Google Fit-gegevens' op Gekoppelde apps beheren.
  5. Tik op de app die je wilt in- of uitschakelen.
  6. Tik op Toegang intrekken om deze app te ontkoppelen.