Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Hoe automatisch bijhouden werkt met je Google Fit-gegevens

Als je automatisch bijhouden gebruikt, registreert Google Fit je activiteit voor je. Met automatisch bijhouden wordt je activiteit geregistreerd zodat je aan je fitnessdoelen kunt werken met dagelijkse activiteiten, zoals een stevige wandeling of je keuze om de trap te nemen.

Hoe automatisch bijhouden werkt
Je kunt ervoor kiezen je Apple Gezondheid-gegevens te delen met Google Fit. Als je gegevens deelt, kun je deze terugvinden in de dagelijkse en wekelijkse activiteitsstatistieken en je trainingslogboek. Google Fit gebruikt je gegevens om trainingen te herkennen die je niet handmatig bijhoudt, bijvoorbeeld als je wandelt of fietst tijdens woon-werkverkeer.
Hoe we je gegevens beschermen
Google Fit biedt je toegang tot analytische gegevens, tracking en activiteitsgeschiedenis. Je Google Fit-gegevens worden beveiligd opgeslagen op de servers van Google. Als je je apparaat kwijtraakt of wijzigt, wordt er een back-up van je gegevens op de servers van Google gemaakt.
Jij hebt de controle
Als je Google Fit instelt op je apparaat, kun je kiezen of je verbinding wilt maken met de Gezondheid-app van Apple. Je kunt de Gezondheid-app van Apple op elk gewenst moment koppelen of ontkoppelen. Je kunt je activiteitsgegevens ook op elk gewenst moment exporteren of verwijderen.

Op je iPhone:

1. Open Google Fit Google Fit.
  2. Tik onderaan op Profiel.
  3. Tik bovenaan op Instellingen Instellingen.
  4. Tik onder Activiteitstracking op Activiteiten bijhouden met Gezondheid.
  5. Schakel Google Fit koppelen aan Gezondheid in of uit.

Op je Wear OS-smartwatch

Je Wear OS-smartwatch gebruikt sensoren om gegevens over je fysieke activiteit te verzamelen (zoals afstand, stappen en hartslag) en slaat deze op in Google Fit. Je vindt deze gegevens in je dagelijkse en wekelijkse activiteitsstatistieken of je logboek.
  1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Open Google Fit Google Fit.
  3. Tik op Instellingen en dan Fysieke activiteit bijhouden.
  4. Tik om de functie in of uit te schakelen.