Reports

[GA4] Del og eksportér rapporter

Du kan dele et link til en rapport eller eksportere en rapport som en PDF- eller CSV-fil.

Hvis du vil dele eller eksportere en rapport, skal du have rollen Passiv bruger på ejendomsniveau.

Del en rapport

1. Vælg Rapporter Rapporter i menuen til venstre.
  2. Klik på øverst til højre i en rapport.
  3. Vælg Del link.
  4. Klik på Kopiér link.

Linket kopieres til udklipsholderen på din enhed, så du kan dele et link til rapporten med andre.

Eksportér en rapport

1. Vælg Rapporter Rapporter i menuen til venstre.
  2. Klik på øverst til højre i en rapport.
  3. Vælg Download fil.
  4. Vælg Download PDF eller Download CSV.

Når du downloader filen som en PDF- eller CSV-fil, er filen tilgængelig i mappen med downloads.

I Google Analytics kan der eksporteres op til 5.000 rækker, når du downloader en rapport som en CSV-fil.

Flere muligheder

Ud over mulighederne i Google Analytics har du mulighed for at gøre følgende:

Fejlfinding

Hvor er muligheden for at dele og eksportere i Udforsk ?

Udforskninger fungerer anderledes end rapporter. Få flere oplysninger om, hvordan du deler og eksporterer udforskninger.

Ingen mulighed for at dele eller eksportere på en tilpasset rapport

Du kan ikke dele en rapport, mens du tilpasser den. Fuldfør tilpasningen af din rapport, og gem den. Klik på Tilbage, eller hvis du redigerer rapporten fra samlingen, skal du gå til den fra Rapporter Rapporter i menuen til venstre. Derefter kan du dele eller eksportere den.

Ingen mulighed for at dele eller eksportere fra samlingen

Når du går til en rapport i samlingen, åbnes den i tilstanden Tilpas rapport. Du kan ikke dele eller downloade en rapport, mens du tilpasser den. Gå til rapporten fra Rapporter Rapporter i menuen til venstre. Derefter kan du dele eller eksportere den.

Hvis den rapport, du vil dele eller eksportere, er i samlingen, men ikke i navigationen, skal du tjekke, om den er en del af en samling, og om denne samling er udgivet. Få flere oplysninger om, hvordan du tilpasser rapportnavigering.