Een Google Workspace for Education-account toevoegen aan het apparaat van je kind

Dit artikel is bedoeld voor ouders

Als je een Google Workspace for Education-account probeert toe te voegen aan een Android-apparaat dat is gekoppeld aan een persoonlijk account dat onder toezicht staat van Family Link, krijg je mogelijk de volgende foutmelding:

• Je Google Workspace for Education-account wordt beheerd door de schoolbeheerder. Er moeten aanvullende stappen worden uitgevoerd om het account aan dit apparaat toe te voegen.

Doe het volgende om een Google Workspace for Education-account aan het apparaat toe te voegen:

1. Verwijder het persoonlijke account van je kind van het apparaat.
  2. Voeg het Google Workspace for Education-account toe.
Zoeken
Zoekopdracht wissen
Zoekfunctie sluiten
Hoofdmenu
true
Zoeken in het Helpcentrum