Abonner på Google Play Pass

Når du abonnerer på Google Play Pass, får du adgang til over 1.000 spil og apps uden annoncer eller køb i apps. Play Pass giver dig ikke adgang til hele Google Play, men kun et udvalg af apps og spil. Tilgængeligheden af spil, apps og tilbud i Play kan variere fra land til land. Brugere i udvalgte regioner kan også få følgende:

Det skal du have

Hvis du vil købe et Google Play Pass-abonnement, skal du:
Vigtigt! Hvis du er familieadministrator, skal du sørge for at gennemgå alle apps, før du giver et barn i din familiegruppe tilladelse til at installere dem.

Køb et Google Play Pass-abonnement

1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Tryk på profilbilledet øverst til højre.
  3. Tryk på Play Pass og derefter Kom godt i gang.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
Tip! Du debiteres først, når prøveperioden udløber. Hvis du ikke vil debiteres, skal du opsige dit abonnement, før prøveperioden udløber.

Benyt dine månedlige Play Pass-tilbud

Abonnenter i nedenstående regioner kan være kvalificerede til månedlige tilbud fra Play Pass. Disse tilbud opdateres hver måned, og tilgængeligheden af bestemte tilbud kan variere afhængigt af konto. Denne funktion er underlagt vilkårene for Play Pass-tilbud.

• Australien
  • Chile
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Storbritannien
  • Indonesien
  • Mexico
  • USA
  • Ukraine*
  • Indien
  • Italien
  • Polen
  • Spanien
  • Filippinerne*
  • Thailand*
  • Nederlandene
  • Saudi-Arabien*
  • Taiwan*
  • Brasilien

* For abonnenter i Filippinerne, Saudi-Arabien, Taiwan, Thailand og Ukraine: Denne funktion testes af Play Pass-abonnenter, der er udvalgt tilfældigt, og er muligvis ikke tilgængelig for alle Play Pass-abonnenter på disse markeder. Den kan snart blive tilgængelig for alle Play Pass-abonnenter på disse markeder.

Sådan ser du denne måneds tilbud på en Android-enhed:

1. Åbn appen Google Play Butik.
  2. Tryk på Play Pass.
  3. Tryk på fanen Tilbud.

Tip! Du får ikke vist tilbud, hvis du deltager i en kampagneprøveperiode.

Hvornår får jeg Play Pass-tilbud?
Tilbuddene opdateres den første dag i hver måned. Hvis du benytter en kampagneprøveperiode eller en prøveperiode, er tilbud først tilgængelige, når du har konverteret til et betalingsabonnement.
Hvor kan jeg finde tilgængelige Play Pass-tilbud?
Nuværende Play Pass-abonnenter kan finde deres tilbud på fanen Play Pass i Play Butik.
Hvad sker der, hvis jeg ikke benytter mine tilbud inden udløbsdatoen?
Hvis du ikke benytter Play Pass-tilbuddet inden udgangen af måneden, bortfalder tilbuddet.
Modtager medlemmer af en familiegruppe Play Pass-tilbud?
Nej, ved familieabonnementer er det kun husstandens administrator, der er kvalificeret til Play Pass-tilbud.
Accepteres opdelte betalinger?
Ja. Hvis et særtilbud giver kredit til et køb, kan du betale restbeløbet med en anden betalingsmetode.
Hvad hvis mit køb koster mindre end tilbuddets værdi?
Tilbud kan kun benyttes ved et enkelt køb, også selvom værdien af den vare, du køber, er lavere end den maksimale tilbudsværdi. Du kan benytte dit tilbud ved ethvert køb. Hvis prisen på det enkelte køb ikke svarer til eller overstiger den maksimale tilbudsværdi, kan restbeløbet ikke bruges.
Hvordan adskiller Play Pass-tilbud sig fra resten af Play Pass?
Play Pass-kataloget omfatter spil og apps uden annoncer eller køb i apps. Disse spil og apps har et Play Pass-badge. Titler med særtilbud er ikke en del af Play Pass-kataloget, så der vises muligvis stadig annoncer i disse titler.

Opret en familiesamling

Med en familiesamling kan du dele et Google Play Pass-abonnement med din familiegruppe i Google Play. Få flere oplysninger om familiesamlinger i Google Play.

Vigtigt! Hvis du ikke er del af en familiegruppe, skal du først oprette en.

1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Tryk på profilbilledet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Familie og derefter Tilmeld dig Familiesamling.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere Familiesamling.

Tilmeld dig en familie, og aktivér et Google Play Pass-abonnement

Hvis du allerede er en del af en familiegruppe på Google, og familieadministratoren abonnerer på Play Pass, skal du aktivere dit Play Pass, før du kan bruge det.
Vigtigt! Du skal muligvis acceptere invitationen til familiegruppen via mail eller sms, før du kan aktivere Google Play Pass. Se, hvordan du tilmelder dig en familiegruppe.
  1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Tryk på profilbilledet øverst til højre.
  3. Tryk på Play Pass og derefter Aktivér.
Tip! Hvis du er medlem af et familieabonnement, er det kun husstandens administrator, der får Play Pass-tilbud.

Deaktiver Google Play Pass

Det er kun medlemmerne af en familie, der kan aktivere eller deaktivere Play Pass. Når du deaktiverer Play Pass, deaktiveres det kun for din egen konto. Andre familiemedlemmer kan stadig bruge Play Pass.
  1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Tryk på profilbilledet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer og derefter Play Pass.
  4. Tryk på Opsig abonnement.
Tip! Hvis du vil afmelde Play Pass, skal familieadministratoren opsige abonnementet. Når familieadministratoren har opsagt abonnementet, vil familiemedlemmer ikke længere have adgang til Play Pass.

Brug spil og apps i Google Play Pass

Når du abonnerer på Google Play Pass, får du adgang til over 1.000 spil og apps uden annoncer eller køb i apps. Play Pass giver dig ikke adgang til hele Google Play, men kun et udvalg af apps og spil. Tilgængeligheden af spil, apps og tilbud i Play kan variere fra land til land. Brugere i udvalgte regioner kan også få følgende:

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Play Pass nederst på skærmen.
  3. Vælg en app.
  4. Hvis appen er en del af Play Pass, kan du se et Play Pass-logo øverst på appens infoside.
Vigtigt! Google Play måler din brug af Play Pass for at finde ud af, hvor meget udviklere i Play Pass tjener. Vi giver også udviklerne oplysninger om, hvordan folk bruger deres apps. Vi deler ikke dine personlige oplysninger eller individuelle brugsoplysninger. Du kan til enhver tid opsige eller deaktivere dit abonnement, så stopper vi med at måle din brug, når abonnementet udløber.
Når apps forsvinder fra Google Play Pass

Hvis en app, du bruger, eller et spil, du spiller, fjernes fra Play Pass:

• Apps og spil uden beregning:
    • Du kan stadig bruge appen eller spillet, men du begynder muligvis at få vist annoncer, eller du kan være nødt til at betale for produkter i appen.
  • Købeapps og -spil:
    • Du kan bruge købeappen eller -spillet i et stykke tid, før du skal købe appen eller spillet separat uden om Play Pass.
    • Du kan også afinstallere appen.

Administrer dit Google Play Pass-abonnement

Hvis du abonnerer på Play Pass, kan du bruge Google Play-appen til at gøre følgende:

• Tjekke, hvornår dit abonnement fornyes.
  • Redigere en betalingsmetode.
  • Tilføje en alternativ betalingsmetode.
  • Opsige dit Play Pass-abonnement.

Sådan administrerer du dit abonnement:

1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Tryk på profilbilledet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer og derefter Play Pass.
Tip! I øjeblikket kan du ikke sætte dit Play Pass-abonnement på pause. Hvis du afinstallerer en app, du har downloadet via Play Pass, opsiges dit abonnement ikke.

Hvad sker der, når du opsiger dit Play Pass-abonnement?

Når du har opsagt dit Play Pass-abonnement, sker følgende:

• Noget indhold, du havde adgang til via abonnementet og fordelene, er ikke længere tilgængeligt.
  • Opsigelsen gælder også for familiemedlemmer, der har aktiveret abonnementet.
  • Du kan stadig bruge de apps og spil, du har, indtil abonnementsperioden udløber.
  • Alle apps, du installerer via Play Pass, og de tilhørende data bliver på din enhed.

Følgende gælder for indhold, du har fået via Play Pass:

• Du kan få besked om at købe appen eller abonnere på Play Pass via købeapps.
  • Køb i appen fjernes, men kan købes individuelt.
  • Du kan finde annoncer i apps, hvor de er fjernet.
  • Hvis du tilmelder dig Play Pass igen, kan du bruge indholdet igen.

Play Pass-abonnementer i Google Play Familiesamling:

Når dit abonnement udløber, mister du adgang til fanen Play Pass i appen Google Play Butik. Du vil muligvis få vist annoncer og køb i apps i spil og apps, som du har downloadet i Play Pass-kataloget.

Get support for Pixel Pass

To learn more about Pixel Pass, visit the Pixel Pass Help Center.

Relaterede ressourcer