Se hvilke enheter som er tilgjengelige for tilsyn

Når du administrerer Google-kontoen til barnet ditt via Family Link, kan du se hva barnet ditt gjør på nettet på noen enheter. På andre enheter kan du gi barnet ditt tillatelse til å logge på, men de fleste verktøyene for tilsyn i Family Link virker ikke.

Enheter som er tilgjengelige for tilsyn

Hvis du gir barnet ditt tillatelse til å logge på slike enheter, fungerer verktøyene for tilsyn i Family Link.

Enheter som ikke er tilgjengelige for tilsyn

Hvis du gir barnet ditt tillatelse til å logge på slike enheter, kan barnet bruke Google-kontoen sin, men de fleste av verktøyene for tilsyn i Family Link virker ikke.

Viktig: Barnet kan ikke logge på enheter som kjører Android-versjoner som er eldre enn 5.0, når barnets konto administreres med Family Link.

Andre enheter

Finn ut mer om hvordan barnets Google-konto fungerer med andre enheter.