Meer informatie over de apparaten waarop je toezicht kunt houden

Als je het Google-account van je kind beheert via Family Link, kun je op sommige apparaten toezicht houden op wat je kind online doet. Op andere apparaten kun je je kind toestemming geven om in te loggen, maar werken de meeste Family Link-toezichtsinstellingen niet.

Apparaten waarop toezicht kan worden gehouden

Als je je kind toestemming geeft om in te loggen op deze apparaten, werken de Family Link-toezichtstools.

Apparaten waarop geen toezicht kan worden gehouden

Als je kinderen toestemming geeft om in te loggen op deze apparaten, kunnen ze hun Google-account gebruiken, maar werken de meeste Family Link-toezichtstools niet.

Belangrijk: Je kind kan niet inloggen op apparaten met Android 5.0 of lager terwijl het account van je kind wordt beheerd met Family Link.

Andere apparaten

Meer informatie over hoe het Google-account van je kind werkt op andere apparaten