Logg på barnet ditt på Google-nettsteder

Når du bruker Family Link til å administrere Google-kontoen til barnet ditt, kan du la hen logge på enkelte Google-nettsteder, for eksempel Gmail, via en nettleser.

Viktig: Hvis du får en feilmelding der det står at du ikke har tilgang til tjenesten, betyr det at Google-tjenesten ikke er tilgjengelig for Google Workspace for Education-brukere under 18 år eller for barn under 13 år (eller aldersgrensen i landet ditt).

De fleste av tilsynsinnstillingene i Family Link fungerer ikke

Når barnet ditt er logget på Google-nettsteder i en nettleser, virker ikke disse innstillingene:

Merk: Hvis du vil ha mer kontroll og oversikt over barnets enhet og aktiviteter på nettet, bør du logge på barnet på en Android-enhet eller Chromebook.

Logg barnet ditt på

Med din tillatelse kan barnet ditt logge på enkelte Google-nettsteder i en nettleser, og da kan barnet søke på internett og besøke nettsteder.

1. Åpne en nettleser på enheten barnet vil bruke.
  2. Gå til påloggingssiden for Google eller logg på et Google-nettsted, for eksempel Gmail.
  3. La barnet ditt skrive inn e-postadressen og passordet for Google-kontoen sin.
  4. Følg instruksjonene for å fullføre påloggingen for barnet. Det kan hende du må skrive inn ditt eget Google-kontopassord for å gi tillatelse.

Hvis barnet ditt logger av Google-nettsteder, kan det hende du må gi tillatelse før hen kan logge på igjen.

Administrer barnets tilgang til enheter og nettlesere uten tilsyn

Med Family Link-appen

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet.
  3. Trykk på Kontroller og så Kontoinnstillinger og så Kontroller for pålogging.
  4. Velg innstilling:
    • Ja – spør meg hver gang
    • Nei – la [navn] logge på uten meg

Tips: Du kan også administrere kontoen til barnet ved å velge barnets navn på g.co/yourfamily.