Je kind inloggen bij Google-websites

Als je Family Link gebruikt om het Google-account van je kind te beheren, kun je je kind via een webbrowser laten inloggen bij bepaalde Google-websites, zoals Gmail.

Belangrijk: Als je de foutmelding 'Geen toegang tot deze service' ziet, betekent dit dat de Google-service niet beschikbaar is voor Google Workspace for Education-gebruikers jonger dan 18 jaar en voor kinderen jonger dan 13 jaar (of dan de geldende minimumleeftijd in je land),

De meeste Family Link-toezichtsinstellingen werken niet

Als je kind via een webbrowser is ingelogd bij een Google-website, werken de volgende instellingen niet:

Opmerking: Laat je kind inloggen op een Android-apparaat of Chromebook voor meer toezicht op het apparaat en de online activiteiten van je kind.

Je kind laten inloggen

Je kind kan met jouw toestemming via een webbrowser inloggen bij bepaalde Google-websites en je kind kan op internet zoeken en websites bezoeken.

1. Open een webbrowser op het apparaat dat je kind wil gebruiken.
  2. Ga naar de inlogpagina van Google of log in bij een Google-website, zoals Gmail.
  3. Laat je kind het e-mailadres en wachtwoord van het eigen Google-account invoeren.
  4. Volg de instructies om je kind in te loggen. Je moet mogelijk het wachtwoord van je eigen Google-account invoeren om toestemming te geven.

Als je kind uitlogt bij een Google-website, heeft het kind mogelijk opnieuw je toestemming nodig om weer in te loggen.

Toegang beheren tot apparaten en browsers zonder toezicht

Met de Family Link-app

1. Open de Family Link-app Family Link.
  2. Selecteer je kind.
  3. Tik op Bediening en dan Accountinstellingen en dan Opties voor inloggen.
  4. Kies een optie:
    • Ja, altijd vragen
    • Nee, [naam] mag zonder mij inloggen

Tip: Je kunt het account van je kind ook beheren door de naam van je kind te selecteren op g.co/yourfamily.