Log dit barn ind på Google-websites

Når du bruger Family Link til at administrere dit barns Google-konto, kan du lade barnet logge ind på visse Google-websites som f.eks. Gmail i en webbrowser.

Vigtigt! Hvis du ser fejlmeddelelsen "Du kan ikke få adgang til denne tjeneste", betyder det, at Google-tjenesten ikke er tilgængelig for Google Workspace for Education-brugere, som er under 18 år, og for børn under 13 år (eller den digitale lavalder i dit land).

De fleste indstillinger for forældrestyring i Family Link fungerer ikke

Når dit barn er logget ind på Google-websites i en webbrowser, fungerer følgende indstillinger ikke:

Bemærk! Opsynet med dit barns enhed og onlineaktivitet bliver mere omfattende, hvis du logger dit barn ind på en Android-enhed eller Chromebook.

Log dit barn ind

Med din tilladelse kan dit barn logge ind på visse Google-websites via en webbrowser og søge på internettet samt besøge websites.

1. Åbn en webbrowser på den enhed, dit barn vil bruge.
  2. Gå til Googles loginside, eller log ind på et Google-website som f.eks. Gmail.
  3. Dit barn angiver mailadressen og adgangskoden til sin Google-konto.
  4. Følg vejledningen for at afslutte login af dit barn. Du er muligvis nødt til at angive din egen Google-adgangskode for at give tilladelse.

Hvis dit barn logger ud af Google-websites, skal barnet muligvis have din tilladelse til at logge ind igen.

Administrer adgang til enheder og browsere, der ikke er forældrestyrede

Med appen Family Link

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Kontoindstillingerog derefter Styring ved login.
  4. Vælg din præference:
    • Ja, spørg mig hver gang
    • Nej, lad [name] logge ind uden mig

Tip! Du kan også administrere dit barns konto ved at vælge dit barns navn på g.co/yourfamily.