Google-tjenester og dit barns Google-konto

Google Maps er tilgængeligt for børn med en Google-konto, der administreres med Family Link.

Sådan fungerer Google Maps

Langt hen ad vejen er Google Maps ens for både børn og voksne. Hvis dit barn er under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land), kan dit barn f.eks. ikke:

• Bidrage med indhold, herunder billeder, bedømmelser, anmeldelser og tilhørende tekst samt spørgsmål og svar
  • Udgive offentlige stedlister
  • Tilføje eller redigere steder på kortet
  • Se en tidslinje over de steder, dit barn har været

Placeringsdeling i Google Maps

Det er muligt at dele din placering med andre personer i Google Maps. Aktivér eller deaktiver dit barns placeringsindstillinger for at styre, om dit barn kan dele sin placering.

Børn under den digitale lavalder

Et barn under 13 år (eller den fastsatte alder i dit land), hvis konto administreres med Family Link, kan kun dele sin placering i realtid med sine forældre.

Enhver anden placeringsdeling i realtid fra Google Maps deaktiveres, hvis der er konfigureret forældrestyring for en eksisterende konto tilhørende et barn under den digitale lavalder.

Et barn kan ikke se, hvor han eller hun har været med sine enheder eller få anbefalinger på baggrund af besøgte steder.

Børn over den digitale lavalder, hvis eksisterende Google-konto har været forældrestyret.

Børn over 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land) kan dele deres placering i realtid med deres forældre og andre.

Forældre kan stoppe fremtidig placeringsdeling for deres børn ved at deaktivere indstillinger for enhedsplacering.

Hvornår kan børn deaktivere placeringsdeling?

Børn over 13 år (eller den fastsatte alder i dit land), som fik føjet overvågning til deres tidligere eksisterende Google-konti, kan deaktivere placeringsdeling når som helst. De kan gøre dette ved at stoppe forældrestyring eller, afhængigt af barnets indstillinger for forældrestyring, ved at deaktivere Placeringshistorik.

Vigtigt! Børn, hvis forældre har givet samtykke til, at deres barn kan fortsætte med at bruge sin Google-konto, kan ikke stoppe forældrestyring, før de når den fastsatte minimumsalder og vælger at administrere deres egen konto.