Google Maps en jou kind se Google-rekening

Google Maps is beskikbaar vir kinders met Google-rekeninge wat met Family Link bestuur word.

Hoe Google Maps werk

Google Maps sal grotendeels dieselfde vir kinders wees as vir volwassenes. As jou kind jonger as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) is, sal hulle nie dinge kan doen soos die volgende nie:

• Dra inhoud by, insluitend foto’s, graderings, resensies en bygaande teks en vrae en antwoorde
  • Publiseer lyste met publieke plekke
  • Voeg plekke op die kaart by of wysig hulle
  • Sien 'n tydlyn van plekke waar hulle al was

Liggingdeling in Google Maps

Dit is moontlik om jou ligging met ander te deel in Google Maps. Jy kan jou kind se ligginginstellings aan- of afskakel om te bestuur of jou kind hul ligging kan deel.

Kinders wie se Google-rekeninge deur 'n ouer geskep is

Kinders onder 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) wie se rekeninge met Family Link bestuur word, kan hul intydse ligging net met hul ouers deel.

Kinders vir wie toesig by hul bestaande Google-rekening gevoeg is

Kinders kan hul intydse ligging met hul ouers en ander mense deel indien toesig by die kind se bestaande Google-rekening gevoeg is.

Ouers kan toekomstige liggingdeling vir hul kinders stop deur toestelligginginstellings en Ligginggeskiedenis af te skakel.

Wanneer kinders liggingdeling kan afskakel

Kinders ouer as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) vir wie toesig by hul reeds bestaande Google-rekening gevoeg is, kan liggingdeling enige tyd stop. Hulle kan dit doen deur toesig te stop of, na gelang van hul toesiginstellings, deur Ligginggeskiedenis af te skakel.

Let wel: Kinders wie se ouers toestemming gegee het vir hul kind se voortgesette gebruik van hul Google-rekening, kan nie toesig stop totdat hulle die toepaslike ouderdom bereik het en kies om hul eie rekening te bestuur nie.