Administrer barnets Google-konto med Family Link

Foreldre i familiegruppen din kan bruke Family Link til å administrere kontoinnstillinger i Google-kontoen til barnet ditt.

Hold øye med innstillingene for Google-kontoen

Merk: Tjenestene for foreldretilsyn i Family Link kan variere avhengig av hvilken enhet barnet ditt har.

Viktig: Innstillingene for godkjenning av kjøp i Family Link gjelder bare for kjøp som gjøres via faktureringssystemet for Google Play.

Google kan lagre noe aktivitet til barnets Google-konto basert på aktivitetsinnstillingene du har valgt for barnet.

Hvis du endrer innstillingene for å hindre at Google lagrer barnets aktivitet, kan det hende at enkelte Family Link-funksjoner og andre Google-tjenester ikke fungerer.

Velg innstillinger for Google-aktiviteter for barnet ditt

Klikk på knappen nedenfor for å gå direkte til denne innstillingen i appen:

Velg innstillinger for barnets Google-aktiviteter

Tips: Med denne knappen kommer du til innstillingen for barnet du sjekket i appen sist.

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet.
  3. Trykk på Kontroller og så Kontoinnstillinger og så Personverninnstillinger og så Datainnstillinger for kontoen.
  4. Følg veiledningen på skjermen.
Velg om barnet ditt skal kunne endre innstillingene sine for Google-aktiviteter

Både du og barnet ditt kan endre barnets innstillinger for aktivitetslagring i Google. Du kan også endre innstillingene, slik at bare foreldre kan administrere aktivitetslagringen.

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet.
  3. Trykk på Kontroller etterfulgt av Kontoinnstillinger etterfulgt av Personverninnstillinger og så Datainnstillinger for kontoen.
  4. Under «Aktivitetslagring» kan du gi barnet tillatelse til å endre disse innstillingene.

Tips:

• Kontoinnstillingene er de samme uavhengig av om barnet kan kontrollere dem selv eller ikke. Når denne kontrollen er endret, anbefaler vi at foreldre sjekker at innstillingene er riktige.
  • Du kan også administrere kontoen til barnet ditt ved å klikke på barnets navn på g.co/YourFamily.
Finn eller slett de lagrede aktivitetene til barnet ditt

Viktig: Hvis du har lagt til tilsyn for en Google-konto barnet ditt hadde fra før, trenger du hjelp fra barnet til å gjøre dette.

1. Gå til Min aktivitet-siden på barnets enhet.
  2. Søk etter appen du vil finne aktivitet for.
  3. Trykk på Mer Mer øverst til høyre.
    • For å finne barnets aktivitet, trykk på Detaljer.
    • For å fjerne barnets aktivitet, trykk på Slett.

Endre Google-kontoinformasjonen til barnet ditt

Merk: Disse alternativene er bare tilgjengelige hvis barnet ditt er under 13 år (eller yngre enn aldersgrensen i landet ditt) og ikke har valgt å administrere sin egen konto.

Endre barnets navn, fødselsdag eller kjønn

Klikk på knappen nedenfor for å gå direkte til denne innstillingen i appen:

Endre barnets navn, fødselsdag eller kjønn

Tips: Med denne knappen kommer du til innstillingen for barnet du sjekket i appen sist.

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet.
  3. Trykk på Kontroller og så Kontoinnstillinger og så Kontoinformasjon.
  4. Trykk på Rediger Rediger øverst til høyre.
  5. Rediger eller endre kontoinformasjonen for barnet.
  6. Trykk på Lagre øverst til høyre.

Tips:

• Kontoinnstillingene er de samme uavhengig av om barnet kan kontrollere dem selv eller ikke. Når denne kontrollen er endret, anbefaler vi at foreldre sjekker at innstillingene er riktige.
  • Du kan også administrere kontoen til barnet ditt ved å klikke på barnets navn på g.co/YourFamily.
Bytt barnets bilde
Viktig: Dette alternativet er ikke tilgjengelig hvis du la til tilsyn etter at barnets Google-konto ble opprettet.
  1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet.
  3. Trykk på barnets profilbilde øverst på siden.
  4. Velg et bilde eller ta et nytt.
Tilbakestill passordet til barnet ditt

Klikk på knappen nedenfor for å gå direkte til denne innstillingen i appen:

Tilbakestill passordet for barnet ditt

Tips: Med denne knappen kommer du til innstillingen for barnet du sjekket i appen sist.

Hvis du bytter passord på vegne av barnet ditt, kan hen bli logget av enhetene sine. Eventuelle innstillinger for tilsyn du har slått på, fungerer ikke før barnet logger på igjen.

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet.
  3. Trykk på Kontroller og så Kontoinnstillinger og så Kontoinformasjon og så Bytt passord.
  4. Logg på med Google-kontoen din.
  5. Skriv inn et nytt passord.
  6. Trykk på Bytt.
  7. Hvis totrinnsbekreftelse er slått på for barnet, trykker du på Greit for å bekrefte forgrunnsvarselet.

Tips:

• Kontoinnstillingene er de samme uavhengig av om barnet kan kontrollere dem selv eller ikke. Når denne kontrollen er endret, anbefaler vi at foreldre sjekker at innstillingene er riktige.
  • Du kan også administrere kontoen til barnet ditt ved å klikke på barnets navn på g.co/YourFamily.

Totrinnsbekreftelse for kontoen til barnet ditt

• Hvis totrinnsbekreftelse er slått på for kontoen til barnet ditt, og du endrer barnets passord, blir totrinnsbekreftelsen slått av, og et ekstra lag med sikkerhet blir fjernet fra kontoen hans eller hennes.

• Når totrinnsbekreftelse slås av, sendes et e-postvarsel til både deg og barnet ditt.

• Barnet ditt kan slå på totrinnsbekreftelse igjen når han eller hun logger på kontoen sin. Finn ut mer.

Slett eller opphev slettingen av Google-kontoen til barnet ditt