Administrer dit barns Google-konto med Family Link

Forældre i din familiegruppe kan bruge Family Link til at administrere kontoindstillinger på dit barns Google-konto.

Overvåg Google-kontoindstillinger

Vælg en indstilling nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan den virker.

Bemærk! Tjenesterne til forældrestyring i Family Link kan variere afhængigt af dit barns enhed.

Vigtigt! Indstillingerne for godkendelse af køb i Family Link gælder kun for køb, der foretages via Google Plays faktureringssystem.

Google gemmer muligvis noget aktivitet på dit barns Google-konto på baggrund af de aktivitetsindstillinger, du vælger til dit barn.

Hvis du ændrer indstillingerne for at forhindre Google i at gemme dit barns aktivitet, fungerer nogle Family Link-funktioner og andre Google-tjenester muligvis ikke.

Vælg dit barns indstillinger for Google-aktivitet

Du kan gå til denne indstilling direkte i appen ved at trykke på knappen nedenfor:

Vælg dit barns indstillinger for Google-aktivitet

Tip! Knappen fører dig til denne indstilling for det barn, du senest har besøgt i appen.

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Kontoindstillinger og derefter Privatlivsindstillinger og derefter Indstillinger for kontodata.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
Vælg, om dit barn skal kunne ændre sine indstillinger for Google-aktivitet

Du og dit barn kan ændre dine indstillinger for Google-aktivitet. Du kan også ændre dine indstillinger, så det kun er forældre, der kan administrere aktivitet.

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og så Kontoindstillinger og så Privatlivsindstillinger og derefter Indstillinger for kontodata.
  4. Via "Aktivitetsadministration" kan du give dit barn tilladelse til at ændre disse indstillinger.

Tips!

• Indstillingerne bliver ikke ændret, uanset om dit barn kan styre sine egne kontoindstillinger eller ej. Vi anbefaler, at forældre sørger for, at indstillingerne er korrekte, efter de ændrer barnets kontrol over egne kontoindstillinger.
  • Du kan også administrere dit barns konto, når du klikker på dit barns navn på g.co/YourFamily.
Find eller slet dit barns gemte aktivitet

Vigtigt! Hvis du har føjet forældrestyring til dit barns allerede eksisterende Google-konto, skal barnet hjælpe dig med at gøre dette.

1. Gå til siden Min aktivitet på dit barns enhed.
  2. Søg efter den app, du vil finde aktivitet for.
  3. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
    • Tryk på Oplysninger for at finde dit barns aktivitet.
    • Tryk på Slet for at fjerne dit barns aktivitet.

Rediger dit barns Google-kontooplysninger

Bemærk! Disse valgmuligheder er kun tilgængelige, hvis dit barn er under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land), og barnet ikke har valgt at administrere sin konto selv.

Rediger dit barns navn, fødselsdag eller køn

Du kan gå til denne indstilling direkte i appen ved at trykke på knappen nedenfor:

Rediger dit barns navn, fødselsdag eller køn

Tip! Knappen fører dig til denne indstilling for det barn, du senest har besøgt i appen.

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Kontoindstillinger og derefter Kontooplysninger.
  4. Tryk på Rediger Rediger øverst til højre.
  5. Rediger dit barns kontooplysninger.
  6. Tryk på Gem øverst til højre.

Tips!

• Indstillingerne bliver ikke ændret, uanset om dit barn kan styre sine egne kontoindstillinger eller ej. Vi anbefaler, at forældre sørger for, at indstillingerne er korrekte, efter de ændrer barnets kontrol over egne kontoindstillinger.
  • Du kan også administrere dit barns konto, når du klikker på dit barns navn på g.co/YourFamily.
Skift dit barns billede
Bemærk! Denne valgmulighed er ikke tilgængelig, hvis du har tilføjet forældrestyring, efter dit barns Google-konto blev oprettet.
  1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på dit barns profilbillede øverst på siden.
  4. Vælg et billede, eller tag et nyt.
Nulstil dit barns adgangskode

Du kan gå til denne indstilling direkte i appen ved at trykke på knappen nedenfor:

Nulstil dit barns adgangskode

Tip! Knappen fører dig til denne indstilling for det barn, du senest har besøgt i appen.

Hvis du ændrer dit barns adgangskode, kan barnet blive logget ud af sine enheder. Eventuelle indstillinger for forældrestyring, du aktiverer, virker ikke, før dit barn logger ind igen.

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Kontoindstillinger og derefter Kontooplysninger og derefter Skift adgangskode.
  4. Log ind med dine Google-kontooplysninger.
  5. Indtast en ny adgangskode.
  6. Tryk på Skift.
  7. Hvis dit barn har totrinsverificering aktiveret, skal du trykke på OK for at bekræfte pop op-notifikationen.

Tips!

• Indstillingerne bliver ikke ændret, uanset om dit barn kan styre sine egne kontoindstillinger eller ej. Vi anbefaler, at forældre sørger for, at indstillingerne er korrekte, efter de ændrer barnets kontrol over egne kontoindstillinger.
  • Du kan også administrere dit barns konto, når du klikker på dit barns navn på g.co/YourFamily.

Totrinsbekræftelse for dit barns konto

• Hvis dit barn har totrinsbekræftelse aktiveret for sin konto, og du ændrer barnets adgangskode, deaktiveres totrinsbekræftelse, og det ekstra sikkerhedsniveau fjernes fra kontoen.

• Når totrinsbekræftelse deaktiveres, får både du og dit barn en mail om det.

• Dit barn kan aktivere totrinsbekræftelse igen, når barnet er logget på sin konto. Få flere oplysninger.

Slet eller fortryd sletningen af dit barns Google-konto