Kom godt i gang med en Google-børneprofil på Google TV

Med en børneprofil kan du give dine børn adgang til Google TV-enheder, uden at du skal oprette en mailadresse og en adgangskode til dem.

Vigtigt!

• En børneprofil er muligvis ikke tilgængelig i visse lande eller på visse Google TV-enheder.
  • Brug Family Link til at holde øje med forældreindstillingerne. Det er ikke alle Family Link-forældreindstillinger, der er tilgængelige for en børneprofil.

Sådan fungerer en børneprofil

Med en børneprofil kan du:

• Angive pausetid og daglige grænser: Du kan vælge en pausetid og en daglig tidsgrænse for dit barn i Google TV. Du kan kun angive disse grænser i Google TV, og du kan ikke konfigurere dem via Family Link.
  • Holde øje med appaktivitet: Du kan holde øje med dit barns appaktivitet ved hjælp af Family Link.
  • Tilføje og administrere apps: Du kan downloade de apps, som du vil give dit barn adgang til via barnets børneprofil i Google TV. Du kan blokere og fjerne blokeringen af apps fra dit barn ved hjælp af Family Link.
  • Indholdsbegrænsninger: Du kan begrænse, hvilke film og serier dit barn kan finde på sin børneprofil, ved at konfigurere indholdsbegrænsninger for barnets konto. Se, hvordan du konfigurerer indholdsbegrænsninger.
  • Børnesikring på profil: Du kan også tilføje en profillås i Google TV.
  • Brug Google Play Familiesamling: Du kan give dit barn adgang til delt indhold i familiesamlingen. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer en familiesamling.
  • Administrer listen Se senere: Tilføj eller fjern film og serier på listen Se senere for dit barn. Du kan enten gøre dette via din egen profil eller barnets profil. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer listen Se senere for dit barn.

Med en børneprofil behøver dit barn ikke en Google-konto eller adgangskode. Forældre kan oprette en børneprofil til deres barn direkte i Google TV.

Tip! Hvis du vil lade dit barn bruge andre apps eller enheder end Google TV, kan du oprette en Google-konto til barnet.

Konfigurer en børneprofil

1. Gå til dit profilbillede eller forbogstav på Google TV-startskærmen.
  2. Under "Hvem er du?" skal du vælge Tilføj et barn og derefter Kom godt i gang.
  3. Vælg en mulighed:
    • Hvis dit barn har en Google-konto eller en børneprofil i din familiegruppe: Vælg det barn, du vil konfigurere.
    • Hvis du ikke har konfigureret et barn i din familiegruppe: Vælg Tilføj et barn, og følg vejledningen på skærmen.
  4. Vælg de apps, du vil medtage på barnets startskærm.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere børnesikring.

Konfigurer flere enheder og tjenester til dit barn

Hvis du vil holde øje med dit barn på andre enheder og I andre Google-tjenester, skal du vælge en Gmail-adresse og en adgangskode til barnets børneprofil.
Vigtigt! Sørg for, at du er logget ind på din forældrekonto.
  1. Gå til g.co/YourFamily.
  2. Vælg den børneprofil, du vil opgradere.
  3. Vælg Opret en Gmail-adresse til [barns navn] på skærmen med profiloplysninger.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
  5. Når du er færdig, kan du se beskeden "Det var det hele." på skærmen.

Administrer dit barns profil med Family Link

Hold øje med appaktivitet i Google TV

Tip! Du kan holde øje med tidsforbruget i Google TV ved at logge ind på Google TV.

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Højdepunkter og derefter Skærmtid.
    • Du kan gennemgå appaktiviteten ved at rulle til de apps, du har valgt, at dit barn må bruge i Google TV.

Bloker eller fjern blokeringen af apps

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Appgrænser og derefter Den app, du vil tillade eller blokere
  4. Slå Bloker til eller fra.

Tip! Hvis en app har både mobil- og tv-versioner, skal du blokere begge versioner for at sikre, at dit barn ikke har adgang til appen i Google TV.

Konfigurer andre forældreindstillinger på en børneprofil

Hvis du vil konfigurere disse indstillinger for børnesikring, skal du bruge Google TV:

• Angiv en daglig grænse eller pausetid
  • Angiv en bonustid
  • Angiv en profillås

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer yderligere indstillinger for børnesikring eller fjerner en børneprofil med Google TV.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør jeg, hvis mit barn allerede har en Google-konto?

Hvis dit barn allerede har en Google-konto og er med i familiegruppen, kan du vælge barnets konto i Google TV uden at skulle oprette en børneprofil.
Hvis dit barn allerede har en Google-konto og er med i familiegruppen, kan du vælge barnets konto i Google TV uden at skulle oprette en børneprofil.

Hvorfor kan jeg ikke finde mit barns profil, når jeg logger ind på bestemte apps?

Børneprofiler vises ikke i apps, som ikke understøttes. Hvis du vil have dit barn til at logge ind, skal du vælge en Gmail-adresse og en adgangskode.

1. Gå til g.co/YourFamily.
  2. Vælg den børneprofil, du vil opgradere.
  3. Vælg Opret en Gmail-adresse til [barns navn] på skærmen med profiloplysninger.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
  5. Når du er færdig, kan du se beskeden "Det var det hele." på skærmen.

Tæller en børneprofil med i antallet af familiemedlemmer i Family Link?