Opret en Google-konto til dit barn

Du kan oprette en Google-konto til dit barn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land) og administrere den med Family Link. Med en Google-konto får børn adgang til Google-produkter som for eksempel Søgning, Chrome og Gmail, og du kan lave grundlæggende spilleregler for at holde øje med dem.

Opret en konto

Det tager ca. 15 minutter at oprette dit barns Google-konto.

Med appen Family Link

Bemærk! Hvis du er bosiddende i EU, og dit barn er mellem 13 og 15 år, skal du i stedet følge vejledningen i, hvordan du konfigurerer en ny Android-enhed.

1. Åbn appen Family Link Family Link. Hvis du ikke har installeret appen Family Link, kan du besøge konfigurationssiden for Family Link for at komme i gang.
  2. Klik på Opret Opret øverst i højre hjørne.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at oprette kontoen.
  4. Når du er færdig, vises der en bekræftelse på skærmen.
På en ny Android-enhed

Følg denne vejledning for at oprette en Google-konto til dit barn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land), når du konfigurerer en ny enhed med Android 5.1 eller nyere.

1. Tænd den nye enhed, og følg vejledningen på skærmen for at konfigurere enheden.
  2. Tryk på Opret ny konto, når du bliver bedt om at logge ind med din Google-konto. Tryk på Flere valgmuligheder først, hvis du ikke kan se "Opret ny konto".
  3. Angiv dit barns navn, fødselsdato, køn, mailadresse og adgangskode.
  4. Følg vejledningen for at logge ind med din egen Google-konto, give dit forældresamtykke og vælge dit barns indstillinger.
På en ny Chromebook

Følg denne vejledning for at oprette en Google-konto til dit barn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land), når du konfigurerer en ny enhed med ChromeOS M71 eller nyere.

1. Tænd den nye enhed, og følg vejledningen på skærmen for at konfigurere enheden.
  2. Tryk på Opret ny konto, når du bliver bedt om at logge ind med din Google-konto. Tryk på Flere valgmuligheder først, hvis du ikke kan se "Opret ny konto".
  3. Angiv dit barns navn, fødselsdato, køn, mailadresse og adgangskode.
  4. Følg vejledningen for at logge ind med din egen Google-konto, give dit forældresamtykke og vælge dit barns indstillinger.

På en Android-enhed, der allerede er konfigureret

Følg denne vejledning for at oprette en Google-konto til dit barn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land), så du kan logge barnet ind på en eksisterende enhed med Android 5.1 eller nyere.
Bemærk! Vejledningerne til at tilføje og fjerne konti på en enhed varierer. Hvis vejledningen nedenfor ikke kan bruges, kan du få flere oplysninger ved at søge i Hjælp på din enhed.
  1. Fjern alle eksisterende konti på enheden.
  2. Slet eventuelle apps, billeder og andre data fra enheden, hvis du ikke vil have, at dit barn skal have adgang til dem.
  3. Følg vejledningen for at føje en ny konto til enheden.
  4. Tryk på Opret ny konto, når du bliver bedt om at logge ind med din Google-konto. Tryk på Flere valgmuligheder først, hvis du ikke kan se "Opret ny konto".
  5. Angiv dit barns navn, fødselsdato, køn, mailadresse og adgangskode.
  6. Følg vejledningen for at logge ind med din egen Google-konto, give dit forældresamtykke og vælge dit barns indstillinger.

På andre enheder og computere

1. Gå til siden Opret din Google-konto.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at oprette dit barns konto. Du angiver oplysninger som for eksempel dit barns navn og fødselsdag samt barnets ønskede mailadresse.
  3. Log ind med din egen Google-konto, og vælg, hvordan du vil give dit forældresamtykke for dit barns konto.
  4. Når du er færdig med at oprette kontoen, kan du se en bekræftelse på skærmen.

Find og ret fejl

Jeg vil administrere en eksisterende Google-konto med Family Link

Få flere oplysninger om, hvordan du føjer forældrestyring til dit barns eksisterende Google-konto.

Jeg vil slette en eksisterende Google-konto og derefter gendanne den i Family Link

Gmail-adresser kan kun bruges én gang. Hvis du sletter en mailadresse, kan du ikke bruge den igen senere.

Mit barn har en Google-konto via skolen

Du kan tilføje barnets skolekonto som en anden bruger på barnets Android-enhed. Funktioner til forældrestyring i Family Link gælder dog ikke for den konto.

Jeg vil gerne styre en Google-konto til mit barn, som er fyldt 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i mit land).

Hvis dit barn er fyldt 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land) og gerne vil have en Google-konto, kan barnet oprette sin egen konto. Derefter kan du føje forældrestyring til dit barns konto.

Jeg er blevet opkrævet et gebyr for at konfigurere mit barns konto

Du skal give dit forældresamtykke for at kunne oprette en Google-konto til dit barn. Én måde at give samtykke på er ved hjælp af dit betalingskort. Du debiteres ikke, men der kan foretages en midlertidig beløbsreservation på dit betalingskort for at bekræfte, at det er gyldigt. I de fleste tilfælde fjernes den midlertidige beløbsreservation fra din konto inden for 48 timer.