Classroomin yhdistäminen oppilastietojärjestelmään

Tämä artikkeli on tarkoitettu järjestelmänvalvojille. Jos olet opettaja, siirry tänne.

Arvosanojen vienti 1.7.2024 jälkeen edellyttää, että kaikilla opettajilla on oltava jokin seuraavista:

• Google Workspace for Education Plus ‐lisenssi
  • G Suite Enterprise for Education ‐lisenssi
  • Teaching and Learning Upgrade ‐lisenssi

Jos oppilastietojärjestelmä on tällä hetkellä integroitu Classroomiin OneRoster APIn kautta, voit yhdistää Classroomin oppilastietojärjestelmään. Yhteyden määrittämisen jälkeen opettajat voivat linkittää ryhmänsä ja viedä arvosanat oppilastietojärjestelmään.

Tärkeää: Oppilastietojärjestelmään tallennus on saatavilla näille kumppaneille:

• Infinite Campus ‑käyttäjät, joilla on Campus Learning License ‑lisenssi
  • Skyward SMS 2.0 ‑käyttäjät, joilla on LMS API ‑lisenssi
  • Skyward Qmlativ ‐käyttäjät, joilla on OneRoster® API ‐lisenssi
  • Follett Aspen ‑käyttäjät, joiden versio on 6.2 tai uudempi

Asiakastuki on saatavilla vain asiakkaille, jotka käyttävät ohjelmisto verkkopalveluna (Software-as-a-Service, SaaS) ‑ratkaisua, joka on oppilastietojärjestelmäsi tarjoajan täysin hostaama ja ylläpitämä.

Lue lisää siitä, milloin arvosanojen vienti oppilastietojärjestelmään on käytettävissä. Kumppanuudet muiden oppilastietojärjestelmien kanssa ovat kehitteillä.

Yhdistämiseen tarvitset seuraavat tiedot oppilastietojärjestelmän kumppaniltasi:

• Isännän URL-osoite
  • Pääsyavain
  • Salainen koodi

Avaa kaikki | Sulje kaikki

Classroomin yhdistäminen oppilastietojärjestelmään

Seuraa oppilastietojärjestelmäsi ohjeita.

Classroomin yhdistäminen Infinite Campusiin

Vaatimukset

Classroomin voi yhdistää Infinite Campusiin, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

• Infinite Campusia käytetään Campus Learning License ‑lisenssillä.
  • Käytössä on ohjelmisto verkkopalveluna (Software-as-a-Service, SaaS) ‑ratkaisu, joka on Infinite Campusin täysin hostaama ja ylläpitämä.

Google ei voi antaa tukea, jos koulupiiri käyttää

• Infinite Campus ‑ohjelmiston paikallista versiota
  • Pilvipalveluversioita, joita Infinite Campus ei suoraan hallinnoi (esimerkiksi AWS:n/GCP:n virtuaalikoneet).

Järjestelmänvalvojat, joilla on kysymyksiä käyttöönotosta Infinite Campus ‑portaalissa, voivat ottaa yhteyttä seuraaviin:

Vaihe 1: Hanki OAuth-kirjautumistiedot

1. Kirjaudu Infinite Campuksen järjestelmänvalvojasivulle.
  2. Hae ja valitse Digital Learning Applications (digitaaliset oppimissovellukset).
  3. Klikkaa Add application (lisää sovellus).
  4. Valitse Browse Applications (Selaa sovelluksia) ‑kohdasta Google Classroom.
  5. Valinnainen: Jos et näe Browse Applications (Selaa sovelluksia) ‑kohtaa, tarkista Campus Learning ‑lisenssi:
    • Hae ja valitse Campus Learning Licensing (Campus Learning ‑lisenssit) ja sitten tarkista lisenssin tila oikeasta yläkulmasta.
    • Jos sinulla ei ole lisenssiä, voit pyytää kertaluonteista 45 päivän tilapäistä lisenssiä.
    • Jos sinulla on lisenssi, mutta kirjautumistietojen luominen ei onnistu, ota yhteyttä Campusin tukeen.
  6. Klikkaa Generate New OneRoster Connection (Luo uusi OneRoster-yhteys).

7. Valitse OneRoster 1.2.

8. Kirjoita seuraavat OAuth-kirjautumistiedot ylös, jotta voit käyttää niitä seuraavassa vaiheessa:

• Kuluttaja-avain (OAuth-avain)
    • Kuluttajasalaisuus (OAuth-salaisuus)
    • OneRosterin URL-osoitteen perusosa (isännän URL-osoite)

Vaihe 2: Yhdistä Classroom

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com/admin.
  2. Klikkaa "Valitse oppilastietojärjestelmä" ‐kohdan vierestä alanuolta .
  3. Valitse oppilastietojärjestelmä.
  4. Klikkaa Yhdistä Googleen.

Connect to Google

5. Klikkaa Oppilastietojärjestelmän määrittäminen ‑kohdasta Yhdistä.
  6. Lisää vaiheessa 1 (yllä) tallennetut OAuth-kirjautumistiedot:
    • Isännän URL-osoite
    • Pääsyavain
    • Salainen koodi

7. Jos haluat antaa Googlelle luvan jakaa verkkotunnuksesi oppilastietojärjestelmän tarjoajalle, varmista, että "Oppilastietojärjestelmän tuen käyttöönotto" ‐kohdan ruutu on valittuna.
    • Kun ominaisuus on päällä, verkkotunnuksesi jaetaan oppilastietojärjestelmän tarjoajalle järjestelmävirheiden diagnosointia ja korjaamista varten.
  8. Valitse Valtuuta.
    • Jos näet virheilmoituksen, päivitä sivu.

Jos Infinite Campuksen käyttöönotossa on ongelmia, voit ottaa yhteyttä seuraaviin:

Classroomin yhdistäminen Skyward SMS 2.0 ‑järjestelmään

Edellytykset

Classroomin voi yhdistää Skyward SMS 2.0:aan, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

• Skyward 2.0 on käytössä koulupiirillä LMS API ‑lisenssillä.
  • Käytössä on Skywardin täysin hostaama ja ylläpitämä SaaS-ratkaisu.

Jos asiakkaalla on käytössä omissa toimipisteissä toimivia ratkaisuja, SIS-integroinnin käyttö on mahdollista mutta Google ei voi tarjota tukea.

Jos sinulla on kysyttävää Skyward-portaalin kautta tehtävästä käyttöönotosta, ota yhteyttä Skywardin asiakastukeen.

Vaihe 1: Määritä Google OneRoster-kumppanipalveluntarjoajaksi ja luo OAuth-kirjautumistiedot

1. Valitse Skyward Product Setup (Skywardin tuotemääritys) ‑sivun System (järjestelmä) ‑kohdasta Product Setup (PS, tuotemääritys) ja sitten Contact Access (CA, kontaktioikeudet).
  2. Valitse Security (SE, turvallisuus) ‑kohdasta ja Subgroup Users (US, alaryhmän käyttäjät) ‑osiosta Secured User (SU, suojattu käyttäjä) ja sitten klikkaa Add (lisää).
  3. Valitse Add Secured User (lisää suojattu käyttäjä) ‑kohdasta palveluntarjoajia koskeva nimityyppi ja sitten lisää Googlelle nimi. Esimerkki: Lisää organisaation nimeksi Google.

Vinkki: Merkitse nimi muistiin myöhempää vaihetta varten.

1. Jatka valitsemalla Add Entered Name to Secured Users (lisää annettu nimi suojattuihin käyttäjiin).
  2. Valitse Security Information (turvallisuustiedot) ‑kohdasta Account Information (tilitiedot). Kirjautumistunnus GOOGLE toimii API-avaimena.
  3. Valitse Save (Tallenna).
  4. Etsi aiemmin kohdassa 3 lisäämäsi nimi Secured Users (suojatut käyttäjät) ‑luettelosta:
    • Tarkista, että kyseisen nimen tilana on Active Secured User (Y, aktiivinen suojattu käyttäjä).
    • Valitse oikeasta alakulmasta API (Sovellusliittymä).
  5. Valitse API Access (APIn pääsyoikeudet) ‑ikkunasta Generate a New Secret (luo uusi salaisuus). Merkitse avain ja salaisuus muistiin. Näitä tietoja sekä APIn URL-osoitetta käytetään yhteyden muodostamisessa Classroomiin.
  6. Kun uusi salaisuus on luotu, palaa Skyward Product Setup (Skywardin tuotemääritys) ‑sivulle, valitse Product Setup (PS, tuotemääritys) ja sitten Contact Access (CA, kontaktioikeudet) ja sitten District Setup (DS, koulupiirin määritys) ja sitten Configuration (CF, määritys) ja sitten valitse API Configuration (AP, APIn määritys).
  7. Merkitse muistiin Application URL (sovelluksen URL-osoite) ja Authentication URL (todennuksen URL-osoite). Nämä tiedot ovat koulupiirikohtaisia. Jos Application URL (sovelluksen URL-osoite) ‑kenttä on tyhjä, ota yhteyttä Skywardin tukeen.

Vinkki: OneRoster APIn URL-osoite on sama kuin sovelluksen URL-osoite (koulupiirikohtainen) yhdistettynä OneRoster-päätepisteeseen (aina /ims/oneroster/v1p1/). Esimerkkejä:

Esimerkki sovelluksen URL-osoitteesta: https://esdemo1.skyward.com
Virallinen OneRoster-päätepiste: /ims/oneroster/v1p1/
Esimerkki OneRoster APIn URL-osoitteesta:

https://esdemo1.skyward.com/api/ims/oneroster/v1p1/

1. Määritä OneRoster API Line Item Configuration (OneRoster APIn rivikohdan määritys) ‑kohdasta Default Category (oletusluokka) ‑arvoksi Assignments (Kotitehtävät) tai valitse haluamasi vaihtoehto.
    Vinkki: Oletusluokkaa käytetään täytettäessä Skywardin arvosanataulukkoa Classroomista viedyillä tehtävillä. Jos luettelossa ei ole Default Category (Oletusluokka) ‑kohtaa, ota yhteyttä Skywardin tukeen.
  2. Merkitse muistiin seuraavat OAuth-kirjautumistiedot Classroomia varten:
    • Key (Pääsyavain)
    • Secret (Salainen koodi)
    • OneRoster API URL (OneRoster-sovellusliittymän URL-osoite)
  3. Valitse Save (Tallenna).

Vaihe 2: Yhdistä Classroom

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com/admin.
  2. Klikkaa "Valitse oppilastietojärjestelmä" ‐kohdan vierestä alanuolta .
  3. Valitse oppilastietojärjestelmä.
  4. Klikkaa Yhdistä Googleen.

Connect to Google

5. Klikkaa Oppilastietojärjestelmän määrittäminen ‑kohdasta Yhdistä.
  6. Lisää vaiheessa 1 (yllä) tallennetut OAuth-kirjautumistiedot:
    • Isännän URL-osoite
    • Pääsyavain
    • Salainen koodi

7. Jos haluat antaa Googlelle luvan jakaa verkkotunnuksesi oppilastietojärjestelmän tarjoajalle, varmista, että "Oppilastietojärjestelmän tuen käyttöönotto" ‐kohdan ruutu on valittuna.
    • Kun ominaisuus on päällä, verkkotunnuksesi jaetaan oppilastietojärjestelmän tarjoajalle järjestelmävirheiden diagnosointia ja korjaamista varten.
  8. Valitse Valtuuta.
    • Jos näet virheilmoituksen, päivitä sivu.
Classroomin yhdistäminen Skyward Qmlativiin

Vaatimukset

Classroomin voi yhdistää Skyward Qmlativiin, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

• Skyward Qmlativ on käytössä koulupiirillä OneRoster® API ‐lisenssillä.
  • Käytössä on Skywardin täysin hostaama ja ylläpitämä SaaS-ratkaisu.
  • Koulupiiri vastaa itse Skyward Qmlativin hostaamisesta.

Jos asiakkaalla on käytössä omissa toimipisteissä toimivia ratkaisuja tai itse hostattuja ratkaisuja, oppilastietojärjestelmäintegroinnin käyttö on mahdollista mutta Google ei voi tarjota tukea.

Jos sinulla on kysyttävää Skyward-portaalin kautta tehtävästä käyttöönotosta, ota yhteyttä Skywardin asiakastukeen.

Vaihe 1: Määritä Googlelle pääsy integrointiin ja hanki OAuth-kirjautumistiedot

1. Määritä One Roster ‑palveluntarjoaja:
    1. Valitse Skyward Qmlativ ‐valikosta Administrative Access (Järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet) ja sitten API.
    2. Klikkaa Vendor (Palveluntarjoaja).
    3. Etsi listasta "Google".
      • Jos "Google" ei näy listassa, tee näin:
        1. Klikkaa Add One Roster Vendor (Lisää One Roster ‑palveluntarjoaja).
        2. Kirjoita "Add One Roster Vendor (Lisää One Roster ‑palveluntarjoaja)" ‑kohtaan Google.
    4. Valitse Save (Tallenna).
  2. Määritä One Roster ‑asetukset:
    1. Valitse Skyward Qmlativ ‐valikosta Administrative Access (Järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet) ja sitten API.
    2. Klikkaa One Roster Configuration (One Roster ‑määritys).
    3. Etsi rivi, jolla on koodi "GGLCL" ja palveluntarjoaja "Google".
      • Jos "GGCL" ei näy, tee näin:
        1. Klikkaa Add One Roster Configuration (Lisää One Roster ‑määritys).
        2. Etsi kohdasta "Add One Roster Configuration (Lisää One Roster ‑määritys)" asetus "One Roster Vendor (One Roster ‑palveluntarjoaja)" ja valitse Google.
        3. Lisää "Code (Koodi)" ‑kenttään GGLCL.
        4. Lisää "Description (Kuvaus)" ‑kenttään Google Classroom.
        5. Valitse "District (Koulupiiri)" ‑kohdasta oma koulupiirisi.
        6. Merkitse "Allow Grade Pass Back (Sallli arvosanojen palautus)" ‑ruutu valituksi.
          • Jos arvosanojen palautukselle on jokin oletuskategoria, voit valita sen kohdasta "Default Category (Oletuskategoria)".
    4. Valitse Save (Tallenna).
  3. Luo integroinnin pääsyoikeudet ja luo salaisuus:
    1. Valitse Skyward Qmlativ ‐valikosta Administrative Access (Järjestelmänvalvojen pääsyoikeudet) ja sitten API ja sitten Integration (Integrointi).
    2. Etsi rivi, jolla palveluntarjoajan nimi on "Google Dev Team" ja tuotteen nimi "Google Classroom".
    3. Löydät integroinnin klikkaamalla Open (Avaa) ja sitten Integration Accesses (Integroinnin pääsyoikeudet).
    4. Klikkaa Add Integration Access (Lisää integroinnin pääsyoikeus).
    5. Täytä tiedot "Add Integration Access (Lisää integroinnin pääsyoikeus)" ‐vaiheessa:
      1. Lisää "Name (Nimi)" ‑kenttään integroinnin pääsyoikeuden nimi, esimerkiksi "Google Classroom".
      2. Lisää "Key (Avain)" ‑kenttään GOOGLE.
      3. Valitse "Authentication Type (Todennustyyppi)" ‑kentästä OA2 – OAuth 2.0.
      4. Merkitse "Is Active (On aktiivinen)" ‑ruutu valituksi.
      5. Valitse "Effective Date (Voimaantulopäivä)" ‑kohtaan päivä, josta haluat pääsyoikeuksien alkavan.
        • Jos haluat pääsyoikeuksien olevan voimassa heti, älä muuta oletusarvoa.
      6. Lisää "Expiration Date (Viimeinen voimassaolopäivä)" ‑kohtaan päivä, jolloin haluat pääsyoikeuksien loppuvan. Oletuksena tämä päivä on vuoden päässä voimaantulopäivästä, mutta sen voi myös poistaa.
        • Skywardin vähimmäissuositus on, että jokaisena lukuvuotena luodaan turvallisuussyistä uudet integroinnin pääsyoikeudet. Voit luoda tätä siirtymää varten useita integroinnin pääsyoikeuksien tietueita, joiden voimaantulopäivät ja viimeiset voimassaolopäivät limittyvät. Niillä on eri avaimet tai salaisuudet.
      7. Etsi "Configuration (Määritys) ‑kohdasta" "OneRoster Configuration (OneRoster-määritys)" ‑valitsin.
      8. Valitse koodi GGLCL ja palveluntarjoaja Google.
      9. Valitse Save (Tallenna).
      10. Varmista, että "Review Results (Tarkista tulokset)" ‑kohdassa "Successful Record (Onnistunut tietue)" ‑arvona on "1".
      11. Klikkaa Generate Secret (Luo salaisuus).
      12. Kopioi integroinnin pääsyoikeuksien avain ja salaisuustiedot leikepöydälle klikkaamalla Copy (Kopioi).
        • Pidä tiedot saatavilla, koska et voi selvittää niitä myöhemmin. Kun luot uuden salaisuuden kohdassa "Generate Secret (Luo salaisuus)", uusi salaisuus korvaa aiemman.
      13. Klikkaa Run Process (Suorita prosessi) ja sitten Close (Sulje).
  4. Luo salaisuus:
    1. Valitse Skyward Qmlativ ‐valikosta Administrative Access (Järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet) ja sitten API.
    2. Klikkaa Integration (Integrointi).
    3. Etsi rivi, jolla palveluntarjoajan nimi on "Google Dev Team" ja tuotteen nimi "Google Classroom".
    4. Löydät integroinnin klikkaamalla Open (Avaa) ja sitten Integration Accesses (Integroinnin pääsyoikeudet).
    5. Valitse integroinnin pääsyoikeudet, joille haluat luoda salaisuuden.
    6. Klikkaa valikon nuolipainiketta ja sitten Generate Secret (Luo salaisuus).
    7. Jos haluat kopioida integroinnin pääsyoikeuksien avaimen ja salaisuustiedot leikepöydälle, klikkaa "Generate Secret (Luo salaisuus)" ‑kohdasta Copy (Kopioi).
      • Pidä tiedot tallessa, sillä et voi selvittää niitä myöhemmin. Kun luot uuden salaisuuden kohdassa "Generate Secret (Luo salaisuus)", aiempi salaisuus korvataan.
    8. Klikkaa Run Process (Suorita prosessi) ja sitten Close (Sulje).

Vinkki: OneRoster® APIn URL-osoite on sama kuin koulupiirin Application URL (Sovelluksen URL-osoite), jonka lopussa on "API" ja sen jälkeen OneRoster®-päätepiste (always/ims/oneroster/v1p1). Esimerkkejä:

Esimerkki sovelluksen URL-osoitteesta: https://demo.skyward.com/demo
Esimerkki APIn URL-osoitteesta: https://demo.skyward.com/demoAPI
Virallinen OneRoster®-päätepiste: /ims/oneroster/v1p1/
Esimerkki OneRoster® APIn URL-osoitteesta:

https://demo.skyward.com/demoapi/ims/oneroster/v1p1/

Vaihe 2: Yhdistä Classroom

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com/admin.
  2. Klikkaa "Valitse oppilastietojärjestelmä" ‐kohdan vierestä alanuolta .
  3. Valitse oppilastietojärjestelmä.
  4. Klikkaa Yhdistä Googleen.

Connect to Google

1. Klikkaa "Oppilastietojärjestelmän määritys" ‑kohdasta Yhdistä.
  2. Lisää vaiheessa 1 (yllä) tallentamasi OAuth-kirjautumistiedot:
    • Isännän URL-osoite
    • Pääsyavain
    • Salainen koodi

1. Jos haluat antaa Googlelle luvan jakaa verkkotunnuksesi oppilastietojärjestelmän tarjoajalle, varmista, että "Oppilastietojärjestelmän tuen käyttöönotto" ‐kohdan ruutu on valittuna.
    • Kun ominaisuus on päällä, verkkotunnuksesi jaetaan oppilastietojärjestelmän tarjoajalle järjestelmävirheiden diagnosointia ja vianetsintää varten.
  2. Valitse "Valtuuta".
    • Jos näet virheilmoituksen, päivitä sivu.

Classroomin yhdistäminen Aspeniin

Vaatimukset

Koulupiirisi voi yhdistää Classroomin Aspeniin, jos

• käytössä on Follett Aspenin versio 6.2 tai uudempi
  • käytössä on SaaS-ratkaisu, joka on Follett Aspenin täysin hostaama ja ylläpitämä.

Jos olet järjestelmänvalvoja ja sinulla on kysyttävää Aspenin käyttöönotosta, voit

• ottaa yhteyttä koulupiirisi valtuutettuun oppilastietojärjestelmän järjestelmänvalvojaan
  • ottaa yhteyttä Aspenin tekniseen tukeen – katso lisätietoja Pandosta.

Vaihe 1: Hanki OAuth-kirjautumistiedot

1. Kirjaudu sisään Pandoon Aspen-järjestelmänvalvojana.
  2. Valitse vasemman navigointivalikon "Integration (Integrointi)" ‑kohdasta Google Classroom.
  3. Seuraa Pandon ohjeartikkeleiden määritysohjeita.
  4. Ota asiakastunniste ja asiakkaan salainen avain muistiin, sillä tarvitset niitä määrittäessäsi arvosanojen vientiä Google Classroomissa.

Vaihe 2: Yhdistä Classroom

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com/admin.
  2. Klikkaa "Valitse oppilastietojärjestelmä" ‐kohdan vierestä alanuolta .
  3. Valitse oppilastietojärjestelmä.
  4. Klikkaa Yhdistä Googleen.

Connect to Google

5. Klikkaa Oppilastietojärjestelmän määrittäminen ‑kohdasta Yhdistä.
  6. Lisää vaiheessa 1 (yllä) tallennetut OAuth-kirjautumistiedot:
    • Isännän URL-osoite
    • Pääsyavain
    • Salainen koodi

7. Jos haluat antaa Googlelle luvan jakaa verkkotunnuksesi oppilastietojärjestelmän tarjoajalle, varmista, että "Oppilastietojärjestelmän tuen käyttöönotto" ‐kohdan ruutu on valittuna.
    • Kun ominaisuus on päällä, verkkotunnuksesi jaetaan oppilastietojärjestelmän tarjoajalle järjestelmävirheiden diagnosointia ja korjaamista varten.
  8. Valitse Valtuuta.
    • Jos näet virheilmoituksen, päivitä sivu.

Muiden toimintojen käyttäminen

Oppilastietojärjestelmän kumppanin tuen laittaminen päälle

Kun otat tuen käyttöön, Google voi jakaa verkkotunnuksesi oppilastietojärjestelmän tarjoajalle järjestelmävirheiden diagnosointia ja vianetsintää varten.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com/admin.
  2. Merkitse "Ota tuki käyttöön" ‐ruutu valituksi.
    • Valintasi tallennetaan automaattisesti, ja voit muuttaa sitä milloin tahansa.
Classroomin yhteyden katkaiseminen oppilastietojärjestelmään
Jos katkaiset Classroomin ja oppilastietojärjestelmän välisen yhteyden, opettajat eivät voi viedä arvosanoja. Aiemmin viety data säilyy, mutta sitä ei päivitetä. Jos yhdistät Classroomin oppilastietojärjestelmään uudelleen myöhemmin, tulevat arvosanojen viennit saattavat aiheuttaa kopioita oppilastietojärjestelmässä.
  1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com/admin.
  2. Valitse "Oppilastietojärjestelmän määritys" ‑kohdasta Poista ja sitten Katkaise yhteys.
Oppilastietojärjestelmän kumppanuustilan tarkistaminen
Oppilastietojärjestelmä Tila
Infinite Campus Saatavilla Infinite Campuksen käyttäjille, joilla on Campus Learning License. Jos sinulla ei ole Campus Learning Licensea, saat lisätietoja ottamalla yhteyttä oppilastietojärjestelmän tukeen.
Skyward SMS 2.0 Saatavilla koulupiireille, joissa on käytössä Skyward SMS 2.0 ‑versio ja LMS API ‑lisenssi. Jos koulupiirillä ei ole LMS API ‑lisenssiä, pyydä lisätietoja oppilastietojärjestelmän tuesta.
Skyward Qmlativ Saatavilla koulupiireille, joissa on käytössä Skyward Qmlativ ja OneRoster® API ‐lisenssi. Jos sinulla ei ole OneRoster® API ‐lisenssiä, saat lisätietoja oppilastietojärjestelmän tuesta.
Follett Aspen Saatavilla koulupiireille, joissa on käytössä Aspenin versio 6.2 tai uudempi.
Capita SIMS Saat lisätietoja integraatiosta ottamalla yhteyttä oppilastietojärjestelmän tarjoajaan.
Aeries Saat lisätietoja integraatiosta ottamalla yhteyttä oppilastietojärjestelmän tarjoajaan.

Oppilastietojärjestelmäsi ei välttämättä näy luettelossa. Jatkamme yhteistyötä valikoitujen OneRoster-yhteensopivien oppilastietojärjestelmien kanssa. Voit ilmaista kiinnostuksesi tuleviin pilottiprojekteihin täyttämällä Arvosanojen viennin hakulomakkeen.

Tärkeää: Lomakkeen lähettäminen ei takaa osallistumista tai integraatiota.

SaaS-edellytysten tarkistaminen

Arvosanojen vienti oppilastietojärjestelmään on saatavilla mainituille oppilastietojärjestelmän tarjoajille. Ominaisuus on tuettu myös asiakkailla, joilla on käytössä ohjelmisto verkkopalveluna (SaaS) ‑ratkaisu, joka on oppilastietojärjestelmän tarjoajan täysin hostaama ja ylläpitämä. Muissa käyttöönottomalleissa palvelumme laajuus perustuu ohjekeskuksessa kuvattuihin tietoihin.

Voit tarkistaa, onko oppilastietojärjestelmäsi tuettu. Selvitä, ylläpitääkö oppilastietojärjestelmäsi tarjoaja ratkaisuasi ja sijaitseeko se oppilastietojärjestelmän tarjoajan omassa pilviympäristössä.

Jos et ole varma:

• Opettajat: Ota yhteyttä järjestelmänvalvojaasi.
  • Järjestelmänvalvojat: Ota yhteyttä oppilastietojärjestelmäsi tukeen.

Muita artikkeleita

Google, Google Workspace ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Muut yritysten ja tuotteiden nimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.