Se alt arbeidet til elevene dine

Denne artikkelen er for lærere. Denne funksjonen er kun tilgjengelig i datamaskinversjonen av Classroom.

Du kan raskt få oversikt over arbeid du har tildelt i alle kursene dine. Du kan se hvilket arbeid som er levert, karaktersatt, ikke rettet eller returnert. Du kan også merke arbeid som gjennomgått.

Se arbeid for alle kurs

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på Til gjennomgang øverst.

3. (Valgfritt) For å filtrere arbeidet etter kurs, klikk på Alle kursene og velg et kurs.

4. Klikk på en tittel for å se innleveringene.
  5. (Valgfritt) For å se eller skjule arbeid basert på frister, klikk på nedoverpilen  eller oppoverpilen .

Merk arbeid som gjennomgått

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på Til gjennomgang øverst.
  3. (Valgfritt) For å filtrere arbeidet etter kurs, klikk på Alle kursene og velg et kurs.
  4. (Valgfritt) For å se eller skjule arbeid basert på frister, klikk på nedoverpilen  eller oppoverpilen .
  5. Ved siden av arbeidet klikker du på Mer og deretterMerk som gjennomgått.

Når du har merket arbeidet som gjennomgått, kan du se det i Gjennomgått-listen.

Se elevenes lister over arbeid samt status for arbeidet
  1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kurset.
  3. Klikk på Personer øverst, og klikk deretter på elevens navn.

Merk: Du kan kun se arbeidet til elever som deltar på kurset.

4. På denne siden finner du følgende:
    • En liste over arbeidet som er tildelt eleven – oppgaver, spørsmål eller quizer – med eventuelle frister.
    • Status for arbeid som er tildelt, levert, fullført etter fristen eller mangler.
    • Eventuelle karakterer for kursarbeid.
    • Eventuelle vedlegg til innleveringer. Du ser Fil ved siden av arbeidet.
    • Hvis eleven har sendt deg en privat kommentar, ser du Kommentar ved siden av arbeidet.
  5. (Valgfritt) For å se detaljer eller svar, klikk på arbeidet etterfulgt av Se detaljer.
  6. (Valgfritt) For å filtrere elevens arbeid, gå til Filtre og klikk på Levert, Returnert med karakter eller Mangler.
Send elevers lister over arbeid via e-post

Du kan sende listen til den aktuelle eleven via e-post. Du kan også sende den via e-post til elevens foresatte hvis sammendrag til foresatte via e-post er slått på. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Konfigurer sammendrag til foresatte via e-post.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kurset og velg et alternativ:
    • Klikk på Personer øverst, og klikk deretter på elevens navn.
    • Klikk på Kursarbeid øverst, og klikk deretter på en oppgave eller et spørsmål. Klikk så på elevens navn til venstre. Klikk deretter på elevens navn igjen på høyre side.
  3. Klikk på Send e-post .
  4. Gå til Elev og klikk på nedoverpilen Nedoverpil, og velg deretter Elev, Foresatte eller Eleven og elevens foresatte.

5. (Valgfritt) Skriv inn en melding.
  6. Merk av for Ta med et sammendrag av elevens arbeid, og klikk på Send.

Beslektede emner