Werk van een leerling bekijken op de pagina 'Nog doen'

Deze pagina is voor docenten. Leerlingen kijken hier.

Op de pagina 'Nog doen' kun je een overzicht bekijken van alle opdrachten en vragen in al je lesgroepen. Je kunt filteren op lesgroep om alleen het werk van een bepaalde lesgroep te bekijken.

Werk bekijken dat nog moet worden beoordeeld of al is beoordeeld

Er zijn twee weergaven op de pagina 'Nog doen':

• Nog te beoordelen: werk dat nog niet is ingeleverd of nagekeken, weergegeven zonder inleverdatum of als werk in uitvoering (werk waaraan je een inleverdatum hebt gekoppeld).
  • Beoordeeld: werk dat je hebt nagekeken en teruggegeven.

Je kunt ook deze informatie bekijken:

• Ingeleverd: het aantal leerlingen dat werk heeft ingeleverd.
  • Opgegeven: het aantal leerlingen dat werk nog niet heeft ingeleverd.
  • Met cijfer: het aantal leerlingen van wie je het werk hebt nagekeken en teruggegeven.

Opmerking: Je kunt beide tabbladen filteren op lesgroep als je alleen het werk van een bepaalde lesgroep wilt bekijken.

Zien welk werk moet worden beoordeeld

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.com. Meer informatie

2. Klik op Menu en dan Nog doen.

Klik op Menu

3. (Optioneel) Als je het werk wilt filteren op lesgroep, klik je op Alle lesgroepen en selecteer je een lesgroep.

Klik op

4. Klik op een titel om ingeleverd werk op de pagina Werk van leerlingen te bekijken.

Werk markeren als beoordeeld

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.com. Meer informatie

2. Klik op Menu en dan Nog doen.
  3. Klik naast het werk op Meer en dan Markeren als beoordeeld.

Nadat je werk hebt gemarkeerd als beoordeeld, staat het in de lijst Beoordeeld.