Het werk van al je leerlingen bekijken

Dit artikel is voor docenten. Deze functie is alleen beschikbaar in de computerversie van Classroom.

Je kunt snel een overzicht krijgen van het werk dat je aan al je lesgroepen hebt toegewezen. Je kunt zien welk werk is ingeleverd, is nagekeken, nog niet is nagekeken of is teruggegeven. Je kunt werk ook markeren als beoordeeld.

Werk van alle lesgroepen bekijken

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.com. Meer informatie

2. Klik bovenaan op Nog te beoordelen.

3. (Optioneel) Als je het werk wilt sorteren op lesgroep, klik je op Alle lesgroepen en selecteer je een lesgroep.

Klik op

4. Klik op een titel om het ingeleverde werk te bekijken.
  5. (Optioneel) Klik op de pijl-omlaag "" of de pijl-omhoog "" om werk te zien of verbergen, gebaseerd op de inleverdatum.

Werk markeren als beoordeeld

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.com. Meer informatie

2. Klik bovenaan op Nog te beoordelen.
  3. (Optioneel) Als je het werk wilt sorteren op lesgroep, klik je op Alle lesgroepen en selecteer je een lesgroep.
  4. (Optioneel) Klik op de pijl-omlaag "" of de pijl-omhoog "" om werk te zien of verbergen, gebaseerd op de inleverdatum.
  5. Klik naast het werk op Meer ""and thenMarkeren als beoordeeld.

Nadat je werk hebt gemarkeerd als beoordeeld, staat het in de lijst Beoordeeld.