Oppilaiden tehtävien katseleminen Tekemättömät-sivulla

Tämä sivu on tarkoitettu opettajille. Siirry tänne, jos olet oppilas.

Tekemättömät-sivulla näet yleiskatsauksen kaikkien ryhmiesi tehtävistä ja kysymyksistä. Jos haluat nähdä vain tietyn ryhmän tehtävät, voit suodattaa haun ryhmän mukaan.

Arvioitavien tai jo arvioitujen tehtävien katseleminen

Tekemättömät-sivulla on kaksi tehtävänäkymää:

• Arvioitavat: Tehtävät, joita ei ole palautettu tai arvioitu, näkyvät luettelossa ilman palautuspäivää tai keskeneräisenä (jos tehtävälle on määritetty palautuspäivä).
  • Arvostellut: Tehtävät, jotka olet arvioinut ja palauttanut.

Lisäksi näet seuraavat tiedot:

• Palautettu: Tehtävän palauttaneiden oppilaiden määrä
  • Määrätty: Niiden oppilaiden määrä, jotka eivät ole palauttaneet tehtävää
  • Arvosteltu: Niiden oppilaiden määrä, joiden tehtävät olet arvioinut ja palauttanut.

Huom. Jos haluat nähdä vain yhden ryhmän tehtävät, voit suodattaa molemmat välilehdet ryhmän mukaan.

Arvioitavien tehtävien katseleminen

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Tekemättömät.

Valitse Valikko

3. (Valinnainen) Voit suodattaa tehtäväsi ryhmän mukaan klikkaamalla Kaikki ryhmät ja valitsemalla ryhmän.

Valitse Kaikki ryhmät

4. Klikkaa otsikkoa, niin näet palautukset Oppilaiden tehtävät ‑sivulla.

Tehtävän merkitseminen arvostelluksi

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Tekemättömät.
  3. Klikkaa tehtävän vierestä Lisää Lisää ja sitten Merkitty arvostelluksi.

Kun olet merkinnyt tehtävän arvostelluksi, se näkyy Arvostellut-luettelossa.