Kaikkien oppilaiden tekemien tehtävien katsominen

Tämä artikkeli on tarkoitettu opettajille. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Classroomin tietokoneversiossa.

Saat nopean yleiskatsauksen kaikkien ryhmiesi tehtävistä. Näet oppilaiden palauttamat ja oppilaille palautetut tehtävät sekä tehtävät, joille on annettu arvosana tai joille ei ole annettu arvosanaa. Voit myös merkitä tehtäviä arvostelluksi.

Kaikkien ryhmien tehtävien katsominen

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa yläreunasta Arvosteltava.

3. (Valinnainen) Voit suodattaa tehtävät ryhmän mukaan klikkaamalla Kaikki ryhmät ja valitsemalla ryhmän.

Valitse Kaikki ryhmät

4. Avaa palautetut tehtävät klikkaamalla nimeä.
  5. (Valinnainen) Voit näyttää tai piilottaa tehtävät viimeisen palautuspäivän mukaan klikkaamalla alanuolta "" tai ylänuolta "".

Tehtävän merkitseminen arvostelluksi

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa yläreunasta Arvosteltava.
  3. (Valinnainen) Voit suodattaa tehtävät ryhmän mukaan klikkaamalla Kaikki ryhmät ja valitsemalla ryhmän.
  4. (Valinnainen) Voit näyttää tai piilottaa tehtävät viimeisen palautuspäivän mukaan klikkaamalla alanuolta "" tai ylänuolta "".
  5. Klikkaa tehtävän vierestä Lisää ""ja sitten Merkitty arvostelluksi.

Kun olet merkinnyt tehtävän arvostelluksi, se näkyy Arvostellut-luettelossa.

Muuta aiheeseen liittyvää