Tehtävät-sivun lisääminen ja poistaminen

Tehtävät-sivun avulla voit luoda tehtäviä, kysymyksiä ja materiaaleja sekä ryhmitellä niitä aiheen mukaan. Kurssin ensisijainen opettaja voi lisätä Tehtävät-sivun kurssille, jolla sitä ei vielä ole.

Kun lisäät Tehtävät-sivun:

• Voit luoda tehtäviä ja kysymyksiä yhdessä paikassa ja ryhmitellä ne aiheen mukaan.
  • Voit lisätä kurssimateriaaleja ja ryhmitellä ne aiheen mukaan. Katso kohta Materiaalin lisääminen Tehtävät-sivulle.
  • Voit muuttaa aiheiden ja aiheeseen kuuluvien kohteiden järjestystä. Kohteet, joilla ei ole aihetta, näytetään luettelon yläosassa.

Kun poistat Tehtävät-sivun:

• Et enää voi luoda materiaaleja.
  • Sinä ja oppilaasi ette enää voi käyttää materiaaleja, jotka olet lisännyt Tehtävät-sivulle.
  • Tehtävät ja kysymykset siirretään Postausseinä-sivulle.
  • Tehtävät ja kysymykset luodaan Postausseinä-sivulla.

Huom. Jos kurssin Tehtävät-sivu poistetaan, ensisijainen opettaja voi lisätä sen takaisin. Kun se on lisätty, oppilaat voivat käyttää materiaaleja.

Tehtävät-sivun lisääminen ryhmään

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmää.
  3. Klikkaa Ohje Ohje  ja sitten Lisää Tehtävät-sivu.
  4. Vahvista klikkaamalla Päivitä.

Tehtävät-sivun poistaminen ryhmästä

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmää.
  3. Klikkaa Ohje Ohje ja sitten Poista Tehtävät-sivu.
  4. Vahvista valitsemalla Poista Tehtävät-sivu.