Legg til emner på Kursarbeid-siden

Denne artikkelen er for lærere.

Du kan gruppere oppgaver, quizoppgaver, spørsmål og kursmateriell under emner. Hvis du ikke tilordner et emne, vises innlegget øverst på Kursarbeid-siden. Du kan omorganisere både innleggene under et emne og selve emnene, slik at de følger læreplanen din. Elevene ser bare emner med publiserte innlegg.

Opprett emner

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid.
  3. Øverst klikker du på Opprettog deretterEmne.
  4. Skriv inn emnenavnet og klikk på Legg til.

Legg til emner for oppgaver, quizoppgaver eller spørsmål

Du kan bare legge til ett emne i en oppgave eller quizoppgave eller et spørsmål. Hvis en oppgave er lagt ut i flere kurs, og du endrer den i ett av kursene, blir den ikke endret i noen av de andre kursene.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid
  3. Ved siden av oppgaven, quizoppgaven eller spørsmålet klikker du på Mer og deretterRediger.
  4. Ved siden av Mangler emne klikker du på nedoverpilen og velger et alternativ:
    • For å opprette et emne, klikk på Opprett emne, og skriv inn et navn på emnet.
    • Klikk på et emne i listen for å velge det.

5. Klikk på Lagre.

Legg til emner for kursmateriell

Du kan bare legge til ett emne for hvert innlegg. Hvis du vil vite hvordan du lager kursmateriell, kan du se Legg til materiell på Kursarbeid-siden.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid
  3. Ved siden av kursmateriellet klikker du på Mer og deretterRediger.
  4.  Ved siden av Mangler emne klikker du på nedoverpilen og velger et alternativ:
    • For å opprette et emne, klikk på Opprett emne, og skriv inn et navn på emnet.
    • Klikk på et emne i listen for å velge det.

5. Klikk på Lagre.

Filtrer etter emne

Med emnefilterne kan du se alle innleggene dine for et emne og raskt gå fra ett emne til et annet.
  1. Klikk på Kursarbeid i et kurs.
  2. Klikk på et emnenavn til venstre for å se alle innleggene dine for emnet.
  3. Klikk på Alle emner til venstre for å gå tilbake til alle emnene dine.

Omorganiser emner

Hvis du bruker en mobilenhet, klikker du på Android eller iPhone og iPad ovenfor for å få veiledning.

Når du flytter et emne, flyttes også alt innholdet i det. Det er kun lærere som kan endre rekkefølge på emner.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid
  3. Hvis det ikke allerede er valgt, klikker du på Alle emner til venstre.
  4. Velg et alternativ:
    • Klikk hvor som helst på emnetog deretterdra det opp eller ned.
    • Ved siden av emnenavnet klikker du på Mer og deretterFlytt opp eller Flytt ned.

Omorganiser innlegg i emner

Hvis du bruker en mobilenhet, klikker du på Android eller iPhone og iPad ovenfor for å få veiledning.

Du kan endre rekkefølgen på oppgaver, materiell og annet arbeid under samme emne. Det er kun lærere som kan endre rekkefølge på innleggene under et emne.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid
  3. Hvis det ikke allerede er valgt, klikker du på Alle emner til venstre.
  4. Velg et alternativ:
    • Klikk hvor som helst på innleggetog deretterdra det opp eller ned.
    • Ved siden av navnet på innlegget klikker du på Mer og deretterFlytt opp eller Flytt ned.

Gi nytt navn til emner

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid.
  3. Ved siden av emnenavnet klikker du på Mer og deretterGi nytt navn.
  4. Skriv inn et nytt navn, og klikk på Gi nytt navn.

Slett et emne

Selv om du sletter et emne, slettes ikke innleggene under det. Innlegg flyttes til toppen av listen på Kursarbeid-siden.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid.
  3. Ved siden av emnenavnet klikker du på Mer og deretterSlett.
  4. Klikk på Slett for å bekrefte.

Beslektede emner

Google, Google Workspace og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Alle andre bedrifts- og produktnavn er varemerker for bedriftene de er tilknyttet.