Send e-post til elever med lik arbeidsstatus

Denne artikkelen er for lærere.

Du kan sende e-post til alle elever som har den samme arbeidsstatusen. Du kan for eksempel sende en påminnelse til elever som ikke har levert inn en oppgave. Her er noen måter du kan se og sortere elevene på:

• Levert: Elever som har levert inn arbeidet, eller elever med arbeid som du har karaktersatt, men ikke returnert.
  • Tildelt: Elever som ikke har levert inn arbeidet, eller elever med arbeid som du har returnert uten karakterer.
  • Karaktersatt: Elever med arbeid som du har karaktersatt og returnert.
  • Returnert: Elever med arbeid som du har returnert (kun for oppgaver uten karakterer).

Du kan velge en hvilken som helst kombinasjon av elever og grupper for hver oppgave.

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på kursetog deretteroppgaven eller spørsmålet.
  3. Velg et alternativ:
    • For å sende e-post til elever som har levert arbeid, eller elever med arbeid som du har karaktersatt, men ikke returnert, trykker du på Levert-boksen.
    • For å sende e-post til elever som ikke har levert inn arbeid, eller elever med arbeid som du har returnert uten karakterer, trykker du på Tildelt-boksen.
    • For å sende e-post til elever med arbeid som du har karaktersatt og returnert, trykker du på Karaktersatt-boksen.
    • For å sende e-post til elever med arbeid som du har returnert (kun for oppgaver uten karakterer), trykker du på Returnert-boksen.
  4. (Valgfritt) Hvis du vil oppheve valget av en elev eller gruppe, fjerner du avmerkingen i boksen.
  5. Trykk på Send e-post  øverst.
  6. Skriv en melding og trykk på Send .

Tips: Hvis du legger til et vedlegg fra en annen Google Workspace-organisasjon, ser du kanskje Send likevel eller Avbryt. For å sende e-posten uten vedlegget, trykk på Avbrytog deretterSend.

Beslektede emner