Send e-post til elever med lik arbeidsstatus

Denne artikkelen er for lærere.

Du kan sende e-post til alle elever som har den samme arbeidsstatusen. Du kan for eksempel sende en påminnelse til elever som ikke har levert inn en oppgave. Her er noen måter du kan se og sortere elevene på:

• Levert: Elever som har levert inn arbeidet, eller elever med arbeid som du har karaktersatt, men ikke returnert.
  • Tildelt: Elever som ikke har levert inn arbeidet, eller elever med arbeid som du har returnert uten karakterer.
  • Karaktersatt: Elever med arbeid som du har karaktersatt og returnert.
  • Returnert: Elever med arbeid som du har returnert (kun for oppgaver uten karakterer).

Du kan velge en hvilken som helst kombinasjon av elever og grupper for hver oppgave.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretteroppgaven eller spørsmålet.
    På elementet ser du statusen for arbeidet, sortert etter antallet elever.
  3. Klikk på en arbeidsstatus.
  4. Velg et alternativ til venstre:
    • For å sende e-post til elever som har levert arbeid, eller elever med arbeid som du har karaktersatt, men ikke returnert, merk av for Levert.
    • For å sende e-post til elever som ikke har levert inn arbeid, eller elever med arbeid som du har returnert uten karakterer, merk av for Tildelt.
    • For å sende e-post til elever med arbeid som du har karaktersatt og returnert, merk av for Karaktersatt.
    • For å sende e-post til elever med arbeid som du har returnert (kun for oppgaver uten karakterer), merk av for Returnert.
  5. (Valgfritt) Hvis du vil oppheve valget av en elev eller gruppe, fjerner du avmerkingen i boksen.
  6. Klikk på Send e-post  øverst til venstre.
  7. Skriv inn en melding og klikk på Send.

Beslektede emner