Om brugerkonti i Classroom

Der findes forskellige kontotyper til Classroom afhængigt af dit undervisningsmiljø.

Skolekonto

Du får en skolekonto fra en godkendt skole med Google Workspace for Education. Din skoles it-administrator opretter og administrerer disse konti og giver dig din mailadresse og adgangskode. Kontoen har formatet dig@dinskole.edu. Hvis du bruger Classroom på en skole og gerne vil have adgang til Classroom derhjemme, skal du bruge din skolekonto til at logge ind.

Bemærk! På grund af lovgivningen om beskyttelse af personlige oplysninger kan forældre og værger ikke få adgang til Classroom eller elevopgaver. De kan få mailoversigter, hvis underviseren tillader det. Gå til Om mailoversigter til værger for at få flere oplysninger.

Personlig Google-konto

En personlig Google-konto er en, du selv opretter. Du vil sandsynligvis bruge den til Classroom uden for skolen, f.eks. i forbindelse med lektiehjælp eller hjemmeundervisning. Den har muligvis formatet dig@gmail.com.

Når du bruger en personlig konto, kan du ikke få adgang til de samme Classroom-funktioner som via andre konti. Med en personlig konto:

• Elever kan ikke sende mails til holdkammerater.
  • Undervisere kan ikke invitere værger til at tilmelde sig mailoversigter.
  • Børn, der har en konto, som administreres af en forælder, kan ikke oprette eller undervise hold.

Hvert land har sit eget alderskrav til oprettelse af en Google-konto. Børn, der ikke opfylder alderskravet, kan få en voksen til at oprette en konto.

Google Workspace-konto

Vigtigt! Børn på 13 år og derunder må kun bruge Classroom sammen med en Google Workspace for Education-konto eller en konto i Workspace til nonprofitorganisationer.

En Google Workspace-konto bruges normalt i store organisationer, som har Workspace Basic, Business, Google Workspace for Education Plus eller Workspace til nonprofitorganisationer. Din organisations administrator opretter og administrerer disse konti og giver dig din mailadresse og adgangskode. Kontoen har formatet dig@dinvirksomhed.com. Gå til siden om valg af Google Workspace-udgave for at få flere oplysninger.

Ofte stillede spørgsmål om Classroom-konti

Kan jeg tilmelde mig hold, der er oprettet af andre kontotyper?

Hvis din organisations administrator og kontotype tillader det, kan du muligvis tilmelde dig hold, der er oprettet af brugere med andre kontotyper.
Hvis en bruger får adgang til Classroom med: Og den primære underviser bruger Classroom med: Kan brugeren så tilmelde sig holdet?
  • Google Workspace for Education
  • Workspace for Nonprofits
  • Google Workspace for Education
  • Workspace for Nonprofits
Ja, hvis holdindstillingerne i begge organisationer tillader det.
  • Workspace Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise
  • Google Workspace Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise
Ja, hvis holdindstillingerne i begge organisationer tillader det.
  • Google Workspace for Education
  • Workspace for Nonprofits
  • Google Workspace Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise
  • En personlig Google-konto
Nej
  • Workspace Basic
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise
  • Google Workspace for Education
  • Workspace for Nonprofits
  • En personlig Google-konto

Nej

Personlig Google-konto
  • Google Workspace for Education
  • Workspace Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise
Ja, hvis Google Workspace-organisationen tillader det.
Personlig Google-konto Personlig Google-konto Ja

Du kan finde flere oplysninger under Administrer brugeradgang til Classroom

Hvad er grænsen for Drev-lagerplads for hver kontotype?

Classroom fungerer sammen med Google Drev, Docs og andre Workspace-tjenester.

Google Workspace storage is shared between Google Drive, Gmail, and Google Photos. Learn how storage use is calculated.

The amount of storage for each user depends on your Google Workspace edition. Most Google Workspace editions have pooled storage. Pooled storage is indicated in the following tables as total storage or a storage amount times the number of End User licenses.

Pooled storage is granted in stages:

• At the time of purchase, you get part of your storage.
  • As you make timely payments for your subscription, your storage increases up to your total storage limit.
Google Workspace Edition or Subscription Storage Limits

G Suite Basic

No longer available for new customers

30 GB per End User

G Suite Business

G Suite Business - Archived Users

No longer available for new customers

Unlimited storage

1 TB per Archived User

Google Workspace Business Starter 30 GB times the number of End Users, including Archived Users
Google Workspace Business Standard 2 TB times the number of End Users, including Archived Users
Google Workspace Business Plus 5 TB times the number of End Users, including Archived Users
Google Workspace Enterprise Starter 1 TB times the number of End Users

Google Workspace Enterprise Standard

Google Workspace Enterprise Plus

5 TB times the number of End Users, including Archived Users

For customers with 5 or more End Users, more storage may be available at Google's discretion upon reasonable request. Learn how to request storage.

Google Workspace for Education

Google Workspace Edition or Subscription Storage Limits

Google Workspace for Education Fundamentals

Google Workspace for Education Standard

100 TB total for all End Users
Google Workspace for Education Teaching and Learning Upgrade Additional 100 GB times the number of End User licenses
Google Workspace for Education Plus Additional 20 GB times the number of End User licenses

For more information about storage for Google Workspace for Education storage, go to Understand storage availability and usage.

Google Workspace Essentials

Google Workspace Essentials editions do not include Gmail.

Google Workspace Edition or Subscription Storage Limits

Google Workspace Essentials Starter

15 GB per End User

Google Workspace Essentials

No longer available for new customers

100 GB times the number of End User, up to a maximum of 2 TB
Google Workspace Enterprise Essentials 1 TB times the number of End Users
Google Workspace Enterprise Essentials Plus 5 TB times the number of End Users

Google Workspace Frontline

Google Workspace Edition or Subscription Storage Limits

Google Workspace Frontline Starter

Google Workspace Frontline Standard

5 GB per End User*

*This storage limit applies to all End Users using a Google Workspace Frontline edition, even if the Customer purchased another Google Workspace offering with different storage limits.

Google Workspace for Nonprofits

Google Workspace Edition or Subscription Storage Limits

Google Workspace for Nonprofits

100 TB for all End Users

Du kan øge din grænse for Drev-lagerplads. Gå til Muligheder for at føje lagerplads til Drev for at få flere oplysninger.

Relaterede emner