Je rol wijzigen in Classroom

Als je per ongeluk de verkeerde rol kiest wanneer je je aanmeldt voor Classroom, neem je contact op met je Google Workspace-beheerder. Alleen Classroom-beheerders kunnen een rol opnieuw toewijzen. Wijzigingen worden vrijwel meteen doorgevoerd.

Ik ben docent en heb me aangemeld als leerling

1. Neem contact op met je Classroom-beheerder.
  2. Vraag de beheerder de stappen te volgen in De rol van een gebruiker wijzigen van leerling in docent.

Ik ben leerling en heb me aangemeld als docent

1. Vraag je docent contact op te nemen met de Classroom-beheerder.
  2. Vraag de beheerder de stappen te volgen in De rol van een gebruiker wijzigen van docent in leerling.

Ik ben leerling en ik wil een lesgroep maken

Leerlingen kunnen geen lesgroepen maken in Classroom. Als je een lesgroep wilt maken, bijvoorbeeld voor een club of team, kun je Classroom gebruiken met een persoonlijk Google-account. Als je jonger bent dan dertien jaar, moet een volwassene de lesgroep maken.