Roolin vaihtaminen Classroomissa

Jos valitset vahingossa väärän roolin rekisteröityessäsi Classroomiin ensimmäistä kertaa, ota yhteyttä Google Workspace ‑järjestelmänvalvojaan. Vain Classroomin järjestelmänvalvojat voivat määrittää roolin uudelleen. Muutokset tulevat tavallisesti voimaan lähes välittömästi.

Olen opettaja mutta rekisteröidyin oppilaaksi

1. Ota yhteyttä Classroomin järjestelmänvalvojaan.
  2. Pyydä häntä katsomaan ohjeet Käyttäjän roolin vaihtaminen oppilaasta opettajaksi ‑osiosta.

Olen oppilas mutta rekisteröidyin opettajaksi

1. Pyydä opettajaa ottamaan yhteyttä Classroomin järjestelmänvalvojaan.
  2. Pyydä järjestelmänvalvojaa katsomaan ohjeet Käyttäjän roolin vaihtaminen opettajasta oppilaaksi ‑osiosta.

Olen oppilas ja haluan luoda ryhmän

Oppilaat eivät voi luoda ryhmiä Classroomissa. Jos haluat luoda ryhmän esimerkiksi kerholle tai joukkueelle, voit käyttää Classroomia henkilökohtaisella Google-tilillä. Jos olet alle 13-vuotias, aikuisen on luotava ryhmä.