Overdrag ejerskabet af et hold

Denne artikel er for undervisere.

Du kan overdrage ejerskabet af et hold til en medunderviser for at gøre vedkommende til den primære underviser.

• Du ejer stadig holdet, indtil medunderviseren accepterer overdragelsen.
  • Når ejerskabet er blevet overdraget, bliver du medunderviser på holdet.
  • Det er kun den primære underviser, der kan slette holdet.

Bemærk! Hvis din primære underviserkonto slettes, før du overfører ejerskabet af dine hold, vil nogle af holdets funktioner ikke fungere.

Hvem kan du overdrage ejerskabet til?

• Hvis du bruger Classroom med en Google Workspace- eller Google Workspace for Education-konto, kan du kun overdrage ejerskabet til en medunderviser på dit domæne.
  • Hvis du bruger Classroom med en personlig Google-konto, kan du kun overføre ejerskabet til en medunderviser, der bruger Classroom med en personlig Google-konto.

Hvem ejer holdmaterialerne efter en overdragelse?

Når du har overdraget ejerskabet af holdet, ejer den nye primære underviser:

• Holdets Google Drev-mappe
  • Alle materialer i holdets skabelonmappe
  • Afleverede elevopgaver

Hvem ejer slettede materialer?

Hvis du har en Google Workspace for Education-konto, og du slettede filer, før overdragelsen af ejerskabet fandt sted, vil du fortsat være ejeren af de slettede filer. Se, hvordan du giver en anden ejerskab over dine filer.

Overdrag ejerskabet af et hold

Når du overfører ejerskabet af dit hold, kan du ikke fortryde overførslen.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Personer.
  3. Ud for underviserens navn skal du klikke på Mere og derefter Gør til ejer af et hold.
  4. Klik på Inviter.

Du får en bekræftelsesmail, når overdragelsen er fuldført.

Annuller en invitation til overdragelse af et hold

Hvis medunderviseren ikke har accepteret din invitation, kan du annullere invitationen til overdragelse af ejerskab.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på det hold, du har inviteret en medunderviser til at overtage.
  3. Klik på Personer øverst.
  4. Ud for underviserens navn skal du klikke på Mere og derefter Tilbagekald en invitation til at blive ejer.

Acceptér eller afvis ejerskabet af et hold

Du får en mail, når en underviser inviterer dig til at overtage ejerskabet af et hold.

1. Klik på Svar i invitationsmailen.
  2. Klik på Acceptér eller Afvis.

Bemærk! Hvis du accepterer invitationen, modtager du og den oprindelige ejer bekræftelsesmails, når overdragelsen er fuldført.

Relaterede emner