Føj emner til siden Opgaver

Denne artikel er for undervisere.

Du kan gruppere opgaver, tests, spørgsmål og holdmaterialer under emner. Hvis et opslag ikke tildeles et emne, vises det øverst på siden Lektier. Du kan omarrangere opslagene under et emne og omarrangere emner, så de følger din læseplan. Eleverne kan kun se emner med offentliggjorte opslag.

Opret et emne

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterLektier.
  3. Øverst på siden skal du klikke på Opret og derefter Emne.
  4. Angiv emnets navn, og klik på Tilføj.

Føj et emne til opgaver, tests eller spørgsmål

Du kan kun føje ét emne til en opgave, en test eller et spørgsmål. Hvis en opgave er opslået til flere hold, opdateres den ikke på de øvrige hold, når du ændrer den på ét hold.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Opgaver
  3. Ud for opgaven, testen eller spørgsmålet skal du klikke på Mere og derefterRediger.
  4. Ud for Intet emne skal du klikke på den nedadvendte pil og vælge en af mulighederne:
    • Hvis du vil oprette et emne, skal du klikke på Opret emne og angive et emnenavn.
    • Klik på emnenavnet for at vælge et emne på listen.

5. Klik på Gem.

Føj et emne til holdmaterialer

Du kan kun tilføje ét emne pr. opslag. Gå til Føj materialer til siden Lektier for at få flere oplysninger om, hvordan du opretter holdmaterialer.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Opgaver
  3. Ud for holdmaterialet skal du klikke på Mere og derefter Rediger.
  4. Ud for Intet emne skal du klikke på den nedadvendte pil og vælge en af mulighederne:
    • Hvis du vil oprette et emne, skal du klikke på Opret emne og angive et emnenavn.
    • Klik på emnenavnet for at vælge et emne på listen.

5. Klik på Gem.

Filtrér efter emne

Du kan se alle dine opslag for et emne og skifte hurtigt mellem emner med emnefiltret.
  1. Klik på Opgaver på et hold.
  2. Klik på et emnenavn til venstre for at se alle dine opslag for et emne.
  3. Klik på Alle emner til venstre for at vende tilbage til alle dine emner.

Omarranger emner

Hvis du bruger en mobilenhed, skal du klikke på Android eller iPhone og iPad ovenfor for at få en vejledning.

Når du flytter et emne, flyttes alt dets indhold også. Det er kun undervisere, der kan omarrangere emner.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Opgaver
  3. Hvis det ikke allerede er valgt, skal du klikke på Alle emner til venstre.
  4. Vælg en mulighed:
    • Klik et vilkårligt sted på emnet og derefter træk det op eller ned.
    • Ud for emnenavnet skal du klikke på Mere og derefter Flyt op eller Flyt ned.

Omarranger opslag under et emne

Hvis du bruger en mobilenhed, skal du klikke på Android eller iPhone og iPad ovenfor for at få en vejledning.

Du kan ændre rækkefølgen af opgaver, materialer og andre lektier under det samme emne. Det er kun undervisere, der kan omarrangere opslag under et emne.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Opgaver
  3. Hvis det ikke allerede er valgt, skal du klikke på Alle emner til venstre.
  4. Vælg en mulighed:
    • Klik et vilkårligt sted på opslaget og derefter træk det op eller ned.
    • Ud for navnet på opslaget skal du klikke på Mere og derefter Flyt op eller Flyt ned.

Omdøb et emne

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Opgaver.
  3. Ud for emnenavnet skal du klikke på Mere og derefter Omdøb.
  4. Angiv et nyt navn, og klik på Omdøb.

Slet et emne

Når du sletter et emne, slettes opslagene under det ikke. Opslag flyttes til toppen af listen på siden Lektier.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterLektier.
  3. Ud for emnets navn skal du klikke på Mere og derefterSlet.
  4. Klik på Slet for at bekræfte.

Relaterede emner

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.