Määräpäivien ja tapahtumien näyttäminen kalenterissa

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille. Siirry tänne, jos olet opettaja.

Näet kussakin ryhmässä Classroomin kalenterin ja Google Kalenterin, joita käytät opettajan ja ryhmän muiden oppilaiden kanssa. Kalentereissa näkyvät vain kohteet, joilla on määräpäivä. Jos et voi käyttää Google Kalenteria, Google Workspace ‑järjestelmänvalvoja on ehkä laittanut sen pois päältä tililläsi.

Mitä eri kalentereilla voi tehdä

Google Kalenteri (millä tahansa laitteella) Classroomin kalenteri (vain tietokoneella)
  • Tehtävien määräpäivien tarkistaminen
  • Ryhmän tapahtumien tarkistaminen
  • Henkilökohtaisten muistutusten lisääminen
  • Tapahtumien lisääminen (esim. opintopiirit)

Vinkki: Lisäämäsi tiedot eivät näy Classroom-kalenterissa.

• Tehtävien määräpäivien tarkistaminen
  • Kohteen avaaminen Classroomissa
    klikkaamalla

Vinkki: Et voi lisätä tietoja Classroom-kalenteriin.

Classroom-kohteiden näyttäminen Google Kalenterissa

Mobiililaitteella näet vain Google Kalenterin, et Classroom-kalenteria.

Ennen aloittamista: Voit synkronoida Google Kalenterin mobiililaitteelle, jotta voit käyttää sitä Classroom-mobiilisovelluksella. Lue lisää artikkelista Kalenterin synkronointi puhelimen tai tabletin kanssa.

Huom. Mitään Google Kalenteriin lisäämiäsi asioita ei näytetä Classroom-kalenterissa.

1. Napauta Classroom .
  2. Napauta yläreunasta Valikko ja sittenKalenteri.
  3. Avaa tehtävä tai kysymys napauttamalla sitä.